Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen márkájú kosárlabdát...

Milyen márkájú kosárlabdát vegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy régi labdám, megvan mióta az eszemet tudom, nem volt egy jó labda, de tudtam vele gyakorolni. Ez most elszakadt. Szükségem lenne újra, de nem ismerem olyan jól a márkákat. Milyet ajánlanátok? Nem vagyok kezdő!

2016. febr. 4. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A Hyper Grip valóban egy kifejezetten minőségi kültéri labda, és jó árban is hozzá lehet jutni.

Minőségben a Molten, Spalding, Wilson, Nike között tényleg nincs különbség (kivéve az olcsóbb gumiborításúakat), azt kell venni, aminek kényelmes a fogása, jónak érzed a keménységét, meg ami tetszik. :)

2016. febr. 5. 09:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Végül nem volt nehéz a választás, mivel nálunk az Intersportban csak egy márkából volt 6-os méret. A Nike és Wilson labdák egyébként meglepően olcsóak voltak, de mindegyikből csak 5-ös vagy 7-es volt. Végül egy Pro Touch College lett, csak ez volt [link]
2016. febr. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!