Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek melyik 2 csapat...

Szerintetek melyik 2 csapat játsza a BL döntőt?

Figyelt kérdés
Szerintem Barcelona - Real Madrid

2016. márc. 22. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Sorsolásfüggő.

A Wolfsburgnak némi esélye van, hogy meglepje a Real Madridot, és ezzel továbbjusson, de nagyon valószínű, hogy a Real megy tovább.

A PSG szerintem még valószínűbb... ezen lehet sokan csodálkoznak, de én ebbe nagyon biztos vagyok. Inkább eltudok képzelni egy Wolfsburg meglepetést, mint a Cityt.

A Bayern a legbiztosabb.

A Barcelona a legneccesebb, de ők is elég komoly fölényben vannak, így valószínűsíthető, hogy ők mennek tovább...

Tehát, hogy a PSG, Real Madrid, Barcelona, Bayern München négyes lesz az elődöntőbe, arra jó esély van.

Innen, az a döntő, hogy ki-kit kap meg. A Barca, Bayern a két erősebb csapat, remélhetőleg nem kapják meg megint egymást és akkor döntőzhetnek egyet, ahogy megérdemlik. De lehet PSG - Real lesz, és Barca - Bayern, de az viszont két nagyon szoros párharc lesz, szorosabb talán a tavalyiaknál is, sőt szerintem szorosabb. Innen mondja meg valaki ki jut a döntőbe. Sajnos elképzelhető az El Classico döntő. A korrekt a Barca - Bayern lenne. Biztos vagyok benne, hogy vagy a Bayern nyer, vagy a Barcelona címet véd.

2016. márc. 23. 00:55
 2/3 MrPifta ***** válasza:
az a 2, amelyik továbbjut az elődöntőből.
2016. márc. 23. 11:31
 3/3 anonim válasza:

Barcelona - Bayern München

(amúgy Atlético Madrid szurkoló vagyok)

Aupa Atleti!😊

2016. márc. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!