Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit művelt a Bayern? Na innen...

Mit művelt a Bayern? Na innen szép nyerni!

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 23:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Melyik gól volt a legszebb?
2016. márc. 16. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Már nem először bizonyul igaznak a mondás, hogy a németek nem 90, hanem 120 percig játsszák a focit. Bayern szurkolóként mennyi ilyent átéltem, ahol sokan temették a münchenieket, aztán a hajrában egy újabb fokozatra kapcsoltak. Hihetetlen milyen jól bírják a hosszabítást sok csapattal ellentétben.

Nekem Coman gólja tetszett a legjobban. (A Juve góljait még nem láttam.)

2016. márc. 16. 23:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Bayern szurkolóként nem nézted? Én a Müllerének örültem a legjobban. Én a meccs alatt 2x meghaltam, 2x újraélesztettek. :D

Egyébként szurkolóként az ilyen a legélvezetesebb meccs. Olyan mint a szex. :D Szét idegelem magam végéig és a végén a bumm. :D

Nem szoktam sajnálkozni, de most sajnálom, hogy nem voltam ott az Allianz-ban.

2016. márc. 16. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos dolgoztam és mire hazaértem már majdnem vége volt. :)

Vicces 1-2 helyen már egyből jönnek a bírói hibákkal, meg nem adott gólokkal. Sosem értettem mi értelme utólag.

2016. márc. 16. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Hatalmas meccs volt az biztos. Nekem Cuadrado gólja tetszett a legjobban. Morata szólója után nagyon higgadtan fejezte be.

A Juvét nem is értem hogy tudott egy ilyen profi csapat 0-2-ről kikapni, pláne ennyi helyzettel, de hát ez a jó a fociban, az ilyen feltámadások és fordítások, mint amit a Bayern művelt.

2016. márc. 17. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja, Lewandowski, Coman, Thiago, Robben, Alaba, Ribery, Costa, Rafinha, Martinez, Alonso, Vidal, ezek a németek aztán sosem adják fel, a végsőkig küzdenek.
2016. márc. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!