Lionel Andrés Messi és Messi Stoessel két külön személy ugye?
Figyelt kérdés
Egy fiú barátomnak akarom megmutatni hogy az én kedvenc énekes- színésznőm Martina Stoessel, az ő kedvenc focistája: Messi Stoessel unoka húga és ugyanilyen ilyen gyakorikérdések találatba ki adta ezt a kérdést: Az igaz hogy Martina Stoessel nagybátya Messi a focista?
Rámentem mert válaszolni akartam rá és az 1. válaszoló ezt írta:. Nem igaz, Messi valódi neve: Lionel Andrés Messi, és nem Stoessel.
Most már nem tudom eldönteni mert rákerestem a nevére:Lionel Andrés Messi és ugyanolyan Barcanál játszó spanyol focistát adott ki... :c
2016. márc. 7. 20:01
1/3 anonim válasza:
Nincsen köztük semmilyen rokoni kapcsolat.
2/3 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem.. :c
2016. márc. 8. 19:09
3/3 A kérdező kommentje:
ja bocs félre olvastam akkor az a válaszoló írt butaságot.. értem..
2016. márc. 8. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!