Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Európa Ligában hogy jött...

Az Európa Ligában hogy jött össze, hogy a Valencia 10-0-lal búcsúztatta a Rapid Wient?

Figyelt kérdés
Mi az, amit eltoltak ennyire a Rapidnál? Pláne azok után, hogy ősszel még könnyedén nyerték a csoportjukat, illetve odahaza is megosztva vezetik a bajnokságot. A Valencia meg durva mélyrepülésben volt egészen november óta, a Rapid előtt például 12 egymást követő bajnokin képtelenek voltak nyerni, és akkor a Barça elleni 0-7-ről még nem is beszéltem a kupában. Jó, lehet, hogy papíron erősebb a Valencia kerete, de ez a 6-0, 4-0 akkor is döbbenet, és az előjelekből egyáltalán nem következett...
2016. márc. 2. 05:04
 1/2 lio77 ***** válasza:
Ilyen ez a foci,vannak váratlan események.A valencia feltámadt,és felszabadultan játszott.Hát ez az eredménye.Sajnálom a Rapidot,10 gól nincs közöttük.
2016. márc. 2. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:

A Valencia formája az utóbbi hetekben erősen elkezdett felfelé ívelni. Egy, nem is tudom, úgy 1,5-2 hónapja, annyira lent voltak, hogy az ember fejébe még a kiesés is megfordult. Most meg 9.-ek (legutóbb is vendégbe verték a Malagát). Úgyhogy egyrészt ezért.

Másrészt Santi Mina. Az a srác nagyon nagy tehetség, szinte minden gólba benne volt a 6-0-ás meccsen (és úgy, hogy vagy ő lőtte, vagy ő adta a gólpasszt). A bajnokságba viszont nem kap túl sok szerepet, általában csereként lép pályára és nem is mindegyik meccsen.

Harmadrészt szerintem azzal is magyarázható a Valencia mélyrepülése, hogy az edzők terén gondba vannak. Ez a keret még mindig borzasztó erős, Feghouli, Parejo, Mustafi, egy igazi topcsapatba, egy Realba is akár komoly szerephez juthatnának. A baj, hogy idén már a harmadik edzőjüket fogyasztják, ráadásul Neville pont az-az edző, aki nem biztos, (eddig úgy látszik, hogy biztos nem) tudja megfelelően megállni a helyét a spanyol bajnokságban, mint edző. Ez nem meglepő, mint angol környezetbe nevelkedett futballista/edző, a két bajnokság teljesen más. És innen következtetnék arra, hogy lehet a Neville által játszatott játékstílus, a spanyol ligába, ezzel a kerettel, a közép-sokáig még inkább a gyenge középszintre elég, de nemzetközi szinten viszont elég jó erőt képvisel. A 10 - 0, így egybe soknak tűnik, de igazából gyakran megesik, hogy egy Barca-Bayern-Real trió is a bajnokságukba, oda vissza, akár 13 gólra is veri a kiesőjelölt ellenfelét. Egy meccsen, akár 6-8 gól is összejön néha. A Wien meg igazából szerintem alig-alig tudna megkapaszkodni a spanyol elsőosztályba, van annyira gyenge az osztrák liga. Ha a Valencia tudja hozni a tavalyi formáját a nemzetközi szinten, akkor szerintem nem annyira hihetetlen, bár tényleg meglepő.

2016. márc. 4. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!