Mitől függ az, hogy ki milyen gyorsan tud futni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 21:03
1/11 anonim válasza:
Hat en jartam regeb kungfura es ot 10 kort szalatunk minden nap es nagyon gyors voltam akor de most mar nem jarok es nem vagyok valami jo! Kezdjel el othon futni gyakorlatokat csinalni:D
2/11 anonim válasza:
Hogy ki milyen gyorsan és tartósan?
Mert gyorsan futni bárki tud. A tempót tartani az aki edzett. Vagyis a véroxigén szintje alacsony tud maradni adott tempónál is huzamosab ideig.
Minél edzettebb a szíved,a tüdőd,az izmaid és jobb a vérketringésed,meg nincs bedugulva az orrod annál gyorsabban és tovább tudsz majd futni.
3/11 anonim válasza:
Magasság, súly, lábizmok állapota.
4/11 Thelyzet válasza:
Minden agyban dől el!! minnyi alatt futod a 100at ?
5/11 anonim válasza:
Magasság, súly, izomzat, testfelépítés, kitartás, állóképesség.
6/11 Flagstaff válasza:
A láb állásától is függ, szupináló lábúak lassabban futnak valamivel, mint a neutrálisok. Persze a rendszeres edzésen több múlik, mint a láb állásán. :-)
7/11 anonim válasza:
Attól is sok függ, hogy ki, vagy mi zavarja az illetőt...
8/11 anonim válasza:
Etióp alkat, öszvér kitartás, koncentrációs készség, futótechnika, edzettség időre kihegyezve.
9/11 Joe001 válasza:
100 m kimér , futó a starthoz , stopper készenlétben , rottweiler ráuszít a futóra, és mehet a mérés XD
10/11 anonim válasza:
Testalkat, edzettség, versenyszellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!