Milyen sportot érdemes elkezdeni 16 évesen?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik az életemből a sport, és versenyszerűen is szeretnék valamit űzni. Kicsúsztam már az időből? Van még esélyem? A teniszre gondoltam, ami nagyon tetszett mindig is. Viszont nem nagyon tudok, tehát a nulláról indulnék. A kortársaim biztos kinevetnének, meg nem hiszem, hogy bármelyik edző is bevállalná. Maradjak a hobbi sportoknál? Vagy méh nincs késő? Lehetnék még jó teniszes? Nem ebből szeretnék megélni, csak azért jó lenne sportolni versenyszerűen. Mit ajánlotok, ha ez nem jó?2016. jan. 22. 11:27
1/4 anonim válasza:
16 évesen még nem késő elkezdni. Főleg ha van hozzá érzéked és rendesen edzel akkor 3-4 év alatt komoly szintet tudsz elérni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Tollasozni, pingpongozni tudok. Van hozzá közük?
2016. jan. 22. 19:37
3/4 anonim válasza:
Háát nem sok. Persze jo ha látod hova érkezik a labda. De a tenisz azért ügyességet, állóképességet is igényel. Meg persze jó reflexeket.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek megvannak. Nem is tudom, ezt sajnos lekéstem.
2016. jan. 23. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!