Szerintetek érdemes elkezdeni 13 évesen focizni?
Figyelt kérdés
mármint egyesületi szinten mert eddig nem voltam nagyon egyesületbe és szerintem annyira rossz nem vagyok. valahol nincsen toborzó?2014. dec. 30. 21:18
1/2 anonim válasza:
Gera Zoli sem fiatalon kezdte, aztán több évet kihagyott szenvedélyei miatt. Persze a tehetség más kérdés, de ez alapján semmi sem lehetetlen.
2/2 Magyarmanó válasza:
Nem lehetetlen innen elérni valamit, értelme van ha nem is leszel nagy futballista (az is lehetsz még) de legalább egészséges életet élsz, formában tartod magad. Egyből ne akarj nagy Nb I-es klubhoz menni keress egy kicsi megyei csapatot aztán ha ott már kitűnő vagy akkor keres jobbat, 1-2 hónap úgyis rájössz, hogy hogy megy aztán ha nem akkor eldöntöd, h küzdesz e vagy feladod, de én azt mondom ha ez a célod küzdj érte, NB II-s szintet szerintem ha jelenleg full béna vagy is megütheted majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!