Mit gondoltok David Villa-ról?
Figyelt kérdés
Sztem nagyon jó focista és tök jó pasi:D2010. márc. 27. 19:07
1/13 anonim válasza:
A jó pasit alátámasztom :) Focistaként pedig olyan szintű mint a többi híresebb focista, nem látok semmi kiemelkedőt benne.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
K*rva jó pasi:D...focistaként meg annyi hogy Torres-sel és Villa-val a csatársorban a Spanyolok megnyerik a VB-t!:D Ja meg annyit hogy ha nem lenne ennyire hűséges(amit én díjazok)a Valencia-hoz akkor már rég Aranylabdás lenne(ha az nem is Aranycipős biztos):)
4/13 A kérdező kommentje:
en is egyetértek azzal,h megnyerik a vb-t, sztem megérdemelnék, mert ritka jól játszanak...és igen, ha így halad az Aranycipőt lehet h "ellopja" Messi elől:D
2010. ápr. 5. 17:42
5/13 anonim válasza:
Hát azt nemtoom h milyen pasiXDXD De ha egy nagyobb klubban játszana akkor több sikere lehetne.
6/13 anonim válasza:
alap hogy a legjobb pasi és focista egyben
10/13 anonim válasza:
nem nagy szám a csaja már úgysem lehetsz
van felesége+2 gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!