1/4 anonim válasza:
A Bayern vagy a Real fogja megnyerni. A Barcát csak a címvédőket sújtó "átok" miatt nem mondanám, ugyanis a Bajnokok Ligájában még sosem fordult elő címvédés, még a Guardiola féle csodacsapatnak sem sikerült. Aztán lehet most fog megszakadni ez a sorozat. Sztem a Real a BL-ben nagyot is alkothat Zidane-al. Ő volt annak a csapatnak a másodedzője, amelyik megnyerte a tizedik trófeát és nagy szerepe volt a motiválásban. Kicsit olyan Guardiola feelingem van vele kapcsolatban. A Bayernnek is lehet esélye, azon fog múlni, hogy mennyire tudják reprodukálni az őszi teljesítményt és lesznek-e sérültek. De sztem idén a Real fogja megnyerni és egy új csoda edzőt fognak ünnepelni Zidane személyében. Az átigazolási büntetés meg talán előnyükre is válhat, mert a Barca is emiatt formálódott igazi csapattá, a Real kerete ráadásul mélyebb is.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a Barca vagy a Juve fog nyerni.Szerintem nem igazán törik meg az MSN még akkor se ha volt rossz ha Messi nem volt ott!
2016. jan. 16. 08:36
4/4 lio77 válasza:
Szerintem egy Bayern-Barca döntő lesz,hogy úgymond összecsapjon a jelenlegi két legjobb(az elmúlt évek alapján).Ugye tavaly a Barca visszavágott,két éve elég csúnyán kikaptak.Egy döntőt megnéznék kettejük között:) És a Barca címet véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!