Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nagy esély van rá...

Szerintetek nagy esély van rá hogy a cleveland cavaliers megnyerje a 2016 évi bajnoki címet?

Figyelt kérdés

2015. dec. 16. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem idén még a főcsoportot is nehezebben fogják megnyerni mint tavaly, majd meglátjuk, hogy milyen állapotban tér vissza az Irving. Az biztos, hogy a Chicago és az Indiana is nagyobb falat lesz idén.

Azt meg jelenleg abszolút nem látom, hogy melyik csapat lesz képes 7-ből 4-szer megverni akár a Golden State-et, akár a San Antonio-t.

Összességében nem fogadnék nagy téttel a Cavs-re. :)

2015. dec. 16. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

A főcsoport döntőt összehozhatják, jó erős gárda, főleg ha Irving jó formában tud visszatérni. De James egyre kevésbé képes egyedül megverni egy egész kosárcsapatot (az élmezőnyből főleg) (ezt az utóbbi 2 évben már bizonyította). Már pedig ahogy közeledik a playoff vége, egyre inkább abból áll a Cavs, hogy James dobja a pontok 75%-át. És megint hallgathatom majd az idióta kommentátorokat, hogy váááúúúú James megint 40 pont felett dobott... (ja, 30%-os dobómutatóval).

Szóval szerintem a Cavsnek akkor van esélye a bajnoki címre, ha James úgy dob 40 pont felett, hogy 40% fölött dob (közel az 50%-hoz) (ilyen nem lesz se főcsoport, se nagydöntőben, mert akkor kénytelen lenne 25 pontokkal beérni, azt meg az ő arca nem viseli el). Illetve kellene, hogy legyen mellette minimum kettő 10-20 pontos társ a többi poszton (ilyen tehetségekből van több is a cavs-be, csak a tavalyi döntőbe se láttak labdát, csak James kezébe, illetve az ellenfélnél).

Szóval szerintem James baromi jó játékos, de a hatalmas arca miatt bukják el ismét valamelyik döntőt.

Arról nem is beszélve hogy mindeközben nyugaton meg olajozottan működik a Golden State-i mészárszék, a San Antonio-i csendesgyilkosok és az oklahomai időzített bomba ketyegése.

2015. dec. 20. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a főcsoportot megnyerik, eddig az első helyen ők állnak a győzelem-vereség mutatójukkal, és elég jó lendületben vannak, hogy ezt meg is tartsák, leelőzve Atlantát és a Torontot.

A bajnoki címhez viszont figyembe kell venni, hogy a Nyugati oldalon a Golden State fénykorát éli.

2016. jan. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!