Ki gondolja úgy, hogy a Juventus megfogja nyerni a Scudettot a 2015/16-os szezonban?
A Juventus az egyértelmű esélyese az idei Scudetto-nak.
És az is egyértelművé vált számomra, hogy a rossz szezonkezdetre adott magyarázatuk is tökéletesen érthető és megalapozott volt.
Összeállt a csapat, és ha be is csúszik egy-két X, nem lesz aki megállítsa.
Dybala, Mandzukic megtalálta a helyét és a formáját, Cuadrado és Alex Sandro is jól száll be a játékba, Marcisio is visszatért, Pogba újra Pogba, a védelem továbbra is rutinos (bár néha elképesztően botos hibákra képesek).
Egyedül még Morata az aki idén egy nagykérdőjel, de ha ő is megtalálja önmagát...akkor aztán ajaj!
A padon is minőségi cserék ülnek, és most hogy visszatértek az élmezőnybe menni fog a rotálás is.
Asszem ennyi, bár talán a felét se írtam le annak amit lehetne.
Így egy hónap elteltével (én írtam a százalékokat) én is egyre inkább azt látom, hogy ők az első számú esélyesek. Már a BL-be látszott, hogy erős ez a csapat, a City hiába nincs világverő formában, akkor is oda-vissza egy City-t elég szép, és a Mönchengladbach ellen se játszottak rosszul a második meccs simán meglehetett volna, pedig az egy brutál formába lévő csapat volt, azokba a hetekbe (pld. a Bayernt is megverték). A győzelmi sorozatuk bámulatos, hihetetlen, hogy mindössze 3 pont a hátrányuk, a most következő Verona elleni meccs után, akár az élre is léphetnek bár utána lesz egy nehezebb meccsük a Sampdoria ellen, szóval akkor megtörhet ez a sorozat, de nem lepődnék meg, ha ott is nyernének. Múltkor úgy is hülyén írtam a százalékokat, most írok egy újat:
Juventus: 45%
Napoli: 20%
Inter: 18%
Fiorentina: 8%
Roma: 8%
Milan vagy bármely más csapat: 1%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!