Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti kit vártok befutónak az...

Ti kit vártok befutónak az idei foci eb n?

Figyelt kérdés

Én a belga-német-francia triót várom dobogóra.első helyre meg a belgákat. Mert hát egész jó csapat állt össze. Ott van ugye a remek formában védő Curtois. Ott van Kompany bár most sérült de remélem összeszedi magát. Ott van Fellaini aki azért szerintem mindig képes magas szintet hozni. Ott van az ugyan most nem éppen remeklő Hazard, de ő mégis csak Hazard. Ott van a tökéletesen remek formában lévő Lukaku. Ott van Benteke, aki szerintem elég jó formában van mostanság. És persze ott van a Bundesligában remekü szerepelt De Bruyne, aki nyilván csak a környezetváltozás miatt szerepel ilyen gyengécské, ahoz a szinthez képest amit a Wolfsburgban hozott. És ott van még a Liverpoolban játszó Origi is.

És mindehhez még vegyük hozzá azt is hogy mind ugyanabban a bajnokságban játszanak, a világ legerősebb, legmagasabb szintű bajnokságában, a Premier League-ben.

Szóval szerintem egész jól szerepelhetnek az Európa Bajnokságon.

DE AZ NE FELEDJÜK HOGY A MI MAGYARAINK IS KIJUTTOTTAK, SZÓVAL:

HAJRÁ MAGYAROK

2016. jan. 2. 00:52
 1/9 anonim válasza:
Szerintem a németek behuzzák
2016. jan. 2. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:

De Bruyne talán akkor formában tényleg nincs, mint a Wolfsburgban volt tavaly, de szerintem így is nagyon jó formában van, jelenleg a legjobb belga, és a City-be is ő a legjobb, nekem úgy tűnik, hogy ő a húzóember és legkiemelkedőbb, már van is jó pár gólpassza/gólja.

A belgáknál sok jó van még, védőknél se csak Kompany van, vagy ott van még Mertens, Nainggolan (jaj ezek a nevek, tuti elírtam :D).

Kérdés az is melyik edző, hogy rántja össze a csapatot, a spanyolok még mindig és 2014-ben is legalább olyan jó kerettel rendelkező csapat voltak, mint a belgák, mégis égtek.

A franciák erősek, hazai pályán mindenképp figyelni kell rájuk, ott lehetnek a végjátékba.

A németek, spanyolok a modern foci legkiemelkedőbb nemzetei, a legerősebb játékosokkal, legerősebb bajnoksággal ők rendelkeznek, megkerülhetetlenek, bármelyikük nyerhet.

A belgák mellett, a horvátok is olyan erőt képviselnek, amit sokan nem mérnek fel, mert név alapján lekicsinylik őket. Aztán lehet a horvátok kiesnek a csoportkörbe, mert brutál csoportba kerültek, és vb-n se voltak túl jók, de én nem lepődnék meg, ha ők is ott lennének akár az elődöntőbe.

Én számolnék az angolokkal (azért sok jó angol játékos van), portugálokkal, olaszokkal, törökökkel. Teljesen az ukránokat, oroszokat, lengyeleket vagy svájcot sem írnám le, de ők tényleg ilyen sötét ló kategóriába vannak, valószínűleg mindnyájan belefutnak, legkésőbb a negyeddöntőbe egy olyan ellenfélbe, aki egyszerűen jobb náluk.

2016. jan. 2. 02:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon tippelni kéne, akkor az a 3 akit te is mondasz, + a spanyolok a legesélyesebbek.

Ha mindegyikük megnyeri a csoportját, akkor egy belga - német csata a negyeddöntőbe is várható, na azt tippelje meg valaki, hogy ott ki fog nyerni... a franciák találkozhatnak az elődöntőbe, annak a meccsnek a nyertesével... magyarul a spanyolok azok (vagy esetleg a horvátok, ha megnyernék a csoportot), akik egy egész másik ágon, angolokkal, portugálokkal, olaszokkal találkozhatnak. Na, itt se könnyű persze megtippelni, ki fogja egyáltalán a spanyolok csoportját nyerni, meg hogy ki fog a döntőbe menetelni, meg lehetnek trükközések is, de az én általam reálisnak tartott várakozás szerint a spanyolok döntősök lesznek... és akkor mondjuk legyen egy:

spanyol - francia döntő (csak hogy ne a kettővel ezelőtti ismétlődjék)

és mondjuk legyenek a házigazdák a bajnokok, hogy teljes legyen a tippem. Nehéz, mert viszont nem vagyok benne biztos, hogy a belgák, majdhogynem a semmiből, egy jobb vb után, rögtön Európa élére repülnének. A házigazda győzelme is kérdéses, de akkor meg megint a németek és esetleg német-spanyol döntő??? Ki tudja...

2016. jan. 2. 02:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Természetesen magyar–román döntő, és elkenjük a szájukat.
2016. jan. 2. 04:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Négyes

Egy ilyen döntő jó lene.

De azt se feledjük hogy a FIFA világranglistát a belgák vezetik.

2016. jan. 2. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Német, francia, spanyol. A belgák nem jutnak sokáig. Szerintem..
2016. jan. 2. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk a belgák nehéz csoportot kaptak, de szerintem jól fognak játszani
2016. jan. 2. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, román - magyar, viccnek is rossz... örüljünk mindketten, hogy a görögöket kaptuk és a leggyengébb csoportba voltunk, mert egyikünk sincs Európa szinten, Észak Írország sem, Dánia, Szerbia, Hollandia, Bosznia sokkal inkább megérdemelné az eb részvételt.
2016. jan. 2. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
A FIFA világranglistát meg nyugodtan felejtsük el, mert majdnem akkora vicc az is. Nem azért lesznek ott a belgák, hanem mert az egyik legkomolyabb utánpótlásuk van, ezáltal a keretük brutál erős. Az a csoport meg nem olyan komoly, a svédek vagy az írek könnyen verhetőek számukra és az olaszok se erős vetélytársuk.
2016. jan. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!