Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit vártok a holnap Románia-Ma...

Mit vártok a holnap Románia-Magyarország meccstől?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy olyan érzésem van, hogy nem kapunk ki. Dárdai profinak tűnik (nem mint Pintér), biztosan jól felkészíti majd a csapatot. Játékosok terén pedig nem hiszem, hogy annyira le lennénk maradva a románoktól.

2014. okt. 10. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Valami 2-2, 2-3 vagy 1-2 lesz, szinte biztos. És ha valaki győz, akkor a román, de az utolsó 10 percben fogja elszúrni a magyar csapat, úgy ahogy szokták.
2014. okt. 10. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
B*szok én rá, csak a románokat oda-vissza!
2014. okt. 10. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy Dárdai profi(nak tűnik)de sz@rból ő sem tud várat csinálni.A játékosaink focitudása egy kalap ürülékkel egyenlő.
2014. okt. 10. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A románoknak jobb klubcsapataik vannak ,mint nekünk.Elég azt megnézni,hogy mindig van román csapat a nemzetközi kupák csoportköreiben.Válogatottjuk nem tartozik Európa élvonalába,de a miénk még gyengébb,szerintem a döntetlenhez is hatalmas bravúr kellene.1-0-ás román győzelmet tippelek.
2014. okt. 10. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Dárdai nem profi. Tulajdonképpen semmi tapasztalata nincs. De a hozzáállása bíztató, plusz egész jó keretet hozott össze. Én bízom legalább a döntetlenben. Románoknak nem szabad holnap nyerniük.
2014. okt. 10. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát amennyire a magyarok hozzáállnak ehhez a dologhoz, úgy 80% a vereség.
2014. okt. 10. 20:57
 7/7 ádámwww ***** válasza:
53%

Egy döntetlennek már örülnék,személy szerint..:)

Dárdai is azért profi...Rohadt jó játékos volt\van.Azt nem tudom mennyire igaz hogy ingyen csinálja az egészet.:) Jól össze szedte a játszani tudó Magyarokat.:)Trollfoci és annak követői is nagyon készülnek a mai meccsre.:D De ahogy írtam már örülnék a döntetlennek.:D Legalább befogják a román kutyák a pofájukat...De a győzelem lenne a legjobb.:) Vagy idegenben vereség jövőre meg itthon győznének,b*szok én rá hogy mivel,tőlem less gól is lehetne.!

De azért is már.B*szok én rá csak Szörőstalpuakat oda-vissza!!!

2014. okt. 11. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!