6 hónapja műtöttek keresztszalagra, de mindig akad valami probléma, és sürgősen kellene segítenetek, szerintetek mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
6 hónapja műtöttek keresztszalagra már elméletileg nem kéne lenni semmi bajnak, orvos is azt mondta, hogy rendben van. De mégis mindig történik valami, most terembe fociztunk és húztam a labdát a talpammal aztán úgy éreztem mintha a térdem megugrott volna, nem éreztem szakadást csak utána erősen elkezdett szúrni a térdem, és az be is vizesedett rendesen utána. Elmentem dokihoz, ő azt mondta hogy a térdem kiment és a csont összeért így megrepedt és azért szúr állandóan (lépésnél is) már ahogy teltek a napok a térdem normálisan néz ki, de még mindig szúr. Szerintetek pontos lehet az orvos diagnózisa vagy pedig inkább csináltassak MR vizsgálatot, vagy szerintetek mi lehet a baja? Már nagyon unom az egészet, legyen szíves valaki segítsen nekem.2015. dec. 29. 20:08
11/17 A kérdező kommentje:
Persze most is járok, csak most nem tudom úgy terhelni ahogy szeretném, mert állandóan beszúr.
2016. jan. 9. 22:32
12/17 anonim válasza:
nekem most volt 7 hónapos a térdem, orvos szerint szalag tart, de belső fájdalmat érzek, érdekes 20-30 perc edzés után elmúlik, majd mikor ki hül a térdem ismét érzem,folyamatosan kondizok mert csak megy, futás közben is fáj, úszásnál is éreztem és biciklinél is...doki annyit mondott szedjek porcerősítőt...illetve nem tudom hogy vagytok vele de mikor törökülésben vagyok vagy be van hajlítva lábam több percig akkor a nyújtás utána eléggé fájdalmas :S relatív hamar elmúlik, mint ha nem tudna olyan gyorsan nyúlni a szalag :/ ti tapasztaltatok hasonlót ?
13/17 anonim válasza:
én 6 hónapos vagyok és ugyan ezek a tapasztalataim " belső fájdalom" fogalmam sincs mitől. és nekem is ha bevan melegedve akkor jó midnen viszont ha "kihűl" akkor nekem olyan mintha befeszülne ugymond. és pl ha sokáig ülök pl kocsiba akkor utána ha kiszállok és menni akarok akkor kicsit nehéz kinyújtani de ez 3 mp alatt megjavul kb. elkezdtem vele edzeni (foci) egész jól szuperál egyébként de érzem hogy nem 100as.
14/17 anonim válasza:
viszont én pl kocogásnál nem érzek semmit olyan mint régen. de ha gyorsabban futok ergó " sprint" bár annak nehéz nevezni, akkor nem húzom fel annyira a sarkam mint kellene.
15/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem most pénteken(01.22) olyat éreztem a térdemben, hogy mintha a szalag alá becsúszott volna valami (egy roppanást lehetett hallani), és fogalmam sincs mivan vele, azóta nagyon nehezen hajlik a térdem, és megint bevizesedett, szerintetek ha kérem hogy műtsenek meg megint MR vizsgálat után, akkor megműtenek?
2016. jan. 23. 17:32
16/17 anonim válasza:
az orvos tuti megtudja állapítani hogy van e szalag vagy nicns szerintem. de te is megtudod otthon leteszed a lábad valakit odahívsz az rálép a lábfejedre és húzza a vádlidnál fogva előre a lábad. ha van "kilengése" akkor nicns szalag
17/17 A kérdező kommentje:
Van szalag, de valami nem oké ott bent a térdemben, és ezt kéne megoldani.
2016. jan. 23. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!