Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bajnokok Ligája sorsolásról...

Bajnokok Ligája sorsolásról vélemények?

Figyelt kérdés
Hogyan látjátok az esélyeket? Kik lesznek a párharcok győztesei és melyik csatát várjátok a leginkább?
2015. dec. 14. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Gent-Wolfsburg -> Wolfsburg 70%, idegenben megizzadhat a német csapat, de sztem tovább fognak jutni

Roma-Real -> Real 90%, még a jelenlegi rossz formában is ki fogják ütni az olaszokat

PSG-Chelsea -> igazi kétesélyes párharc, bár most erősebb a PSG, de Mourinho-ból bármit kinézek, tavaszra meg a Chelsea is össze tudja kapni magát

Arsenal-Barca -> Barca 60%, ha olyan motivációval lépnek majd pályára, mint mondjuk a Deportivo/Valencia elleni meccseken, akkor hatalmas nagy égés lehet belőle. Nem becsülném le az Arsenalt, mert 2011-ben is "érdekes" körülmények között jutott tovább a Barca, a mostani Arsenal pedig elég jónak tűnik.

Juve-Bayern -> Bayern 80%, egy olasz-német párharc mindig lutri, de nem hinném, hogy a Juve képes lenne továbbjutni, nem tudom elképzelni, hogy a Bayern, mint az egyik nagy esélyes, már a 16 között kiessen

PSV-Atletico -> 95% egyértelműen jobbak a spanyolok

Benfica-Zenit -> fogalmam sincs mert csak egy Zenit meccset láttam, de sztem az oroszoknak nagyobb az esélyük

Dinamo-City -> City kb. 60%, ha nem veszik elő a lúzer énjüket, akkor továbbmennek, de tőlük bármit el tudok képzelni

2015. dec. 14. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is írnék akkor ilyen százalékokat:

Gent 20-80 Wolfsburg

Roma 20-80 Real

PSG 70-30 Chelsea

Arsenal 35-65 Barcelona

Juventus 30-70 Bayern

PSV 30-70 Atletico

Benfica 30-70 Zenit

Dinamo 20-80 City

2015. dec. 14. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem a juventus kifogja ütni a bayern-t de nem vagyok juvés csak megérzés.
2015. dec. 17. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!