Szerintetek nem késő elkezdeni a focit?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok. Borzasztóan szeretek sportolni, már kiskorom óta. 3 évig atletizáltam, de már egy éve,hogy abbahagytam. Rendszeresen szoktam futni, és talajtornázni. Viszont régóta szeretnék újra versenyszerűen sportolni. Egy ideig kosaraztam,majd röpiztem, de egyik se az én sportom. A futást már nem szeretem annyira monoton, nincs benne izgalom. Legalábbis számomra. És aztán rájöttem, hogy még egész kicsi koromban focizni szerettem volna. Mert 3 bátyám van, és ők mind fociztak. De anyukám mindig azt mondta, hogy attól, hogy fiú tesóim vannak, nem kell fiúnak lenni. De most rájöttem, hogy mennyire szeretek focizni, mindennap dekázgatok egy kicsit, meg a suliban is mindig beállok. Azt hiszem ez az én sportom... Szerintetek nem késő elkezdeni? És anyukámnak se tudom, hogy mondjam el...
Köszönöm, ha segítesz!!! :)
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!