Szerintetek miért nincs jegyzett magyar teniszezőnk?
Szinte az összes környező ország fel tud mutatni legalább egy TOP 50-es teniszezőt (akár férfi, akár női), van, ahol több is akad, nálunk miért nem?
Főleg a férfivonal elkeserítő, bár a nőknél sem túl jó a helyzet.
volt erről valami riport kb 1 éve a fókuszban.
ott a 14-15 éves kiscsaj volt valami feltörekvő tehetség és az éves rezsije az életmódjának 25-30 millió forint volt a faterja és egyben menedzsere szerint.
magántanár,magánedző,masszőr,szakács,utazás,szállás.
az ilyesmi pedig mo-n eléggé ritkaság.
Szávay Áginak-ha jól tudom-a gerince ment tönkre, azóta szerencsétlen valami betegséget is összeszedett, ezért van rövid haja.
Tudom, hogy van egy Babos Tímea párosban, de ez édes kevés.Bár most van két tehetséges fiatal lány, Gálfi Dalma és Stollár Fanni, akik sorra nyerik az ifjúsági versenyeket, de kíváncsi vagyok, mi lesz 3-4 év múlva, nem fognak-e elkallódni (ne legyen igazam)...
Az éves szinten 25-30 millió forintra hivatkozni igazából ott sántít(amúgy elhiszem, hogy annyi), hogy a szerbeknek akkor miként lehet annyi topjátékosuk? Nem hiszem, hogy ott annyival jobbak az anyagi lehetőségek..
A férfivonal viszont teljesen agyrém. Állandóan a negyed-vagy hanyadosztályú Davis-kupa meccsekbe kapaszkodunk bele.
Amit a kirakatsportokról írtatok, az teljesen igaz. Nem véletlen, hogy idehaza mindenki leszarja a vízilabda bajnokság küzdelmeit, egyszerűen lassú, tévén keresztül vontatott sport. Ezzel nem a vízilabdázóinkat akarom leszólni, isten ments, hanem csak arra, hogy a nagyközönség által szem előtt tartott sportágakban sehol sem vagyunk. Talán az úszás az egyetlen kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!