Mennyibe kerülhet a legminimálisabban a 2016-is Európa Bajnokság egy főre?
nem értem mit kell ezen nyüglődni. Ha kikapnak, akkor kikapnak. Miért lenne ez égés a magyar focinak?
A fradit is lesajnálta mindenki, amikor bejutott a BL-be. Emlékszem azzal cikiztek a buszon az osztálytársaim, hogy mennyi lesz a vége. 3-0, vagy 4-0. Én mondtam, csak három. de a fradinak. másnap volt is nagy kussolás végig. Én meg ott röhögtem magamban. Lehet, hogy kiestek, de a bajnok Ajax, meg a real madrid ellen nem szégyen. És még, ha ki is kaptak háromszor, azért ott volt a 3-0 svájcban, meg az x a Real madriddal, ahol fél óra után a Fradi vezetett.
Így kéne hozzáálni az EB-hez is. LEsz három meccsük, ha nyernek, nyernek, ha kikapnak, kikapnak. De legalább ott vannak. Rajtuk múlik. Ha úgy játszanak, mint a norvégok ellen, nem kell szégyenkezni, akkor sem, ha megverik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!