Bon Jovi 2016? Túrnék? Jegyvásárlás?
Figyelt kérdés
Bon Jovinak milyen turnéjai lesznek 2016-ban? Hol lehet jegyet szerezni rá? Esetleg egy oldal? Kb. mennyibe fognak kerülni? Jön Magyarország közelébe (Bécs ilyenek)? Köszi előre is. A jegyvásárlás is nagyon fontos lenne nem szeretnék lecsúszni róla!! :)2015. aug. 30. 13:26
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ha ezt az oldalt tudod használni, akkor a google-t miért nem?
"Bon Jovi official page", vagy Bon Jovi hivatalos magyar oldal", vagy "Bon Jovi tour 2016"...nem hiszem el, hogy nem jutottak eszedbe ezek a kulcsszavak.
2/6 A kérdező kommentje:
Ne hidd, hogy nem gondoltam rá, megnéztem mindent, még program annyira nincs, jegyárak meg egyáltalán nincs fenn, személyes tapasztalatokat kértem. Bocsi, de ha te ezt nem tudod megadni, akkor meg mmiért írsz ide? :)
2015. szept. 6. 08:02
3/6 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket már én is fel tettem de nekem sem válaszoltak rá jó lenne minél hamarabb megtudni, mert nagyon szívesen elmennék egy koncertre :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Na igen... Mindegy, majd valahol csak megtalálom. :( :)
2015. dec. 30. 09:09
5/6 agi35 válasza:
Szia!
Én 2013-ban voltam egy bon jovi koncerten, Bécsben, mivel attól közelebb sajnos nem volt koncertje. Akkor egy jegy nekem 24 ezer forintba került, ülő jegy volt,amit érdemes venni, mivel szerintem nem annyira kényelmes a koncertre állva várakozni 4 órát, és még utána jön a több mint két órás koncert. Természetesen így is állva tombolta végig mindenki, de nem volt drágább, mint az álló jegy. Én a media marktban vettem jegyet.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :) Nagyon sokat segítettél, és köszi a tippeket! ;)
2016. jan. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!