Milyen bajnokságokat tudtok ahol nagy százalékban döntetlen kimenetelű lesz a mérkőzés eredménye?
Fogadás miatt keresem ezeket.
Tudtok esetleg olyan oldalt ahol esetleg rangsorolni tudom a bajnokságokat az alapján, hogy mennyi döntetlenük volt. Olyan bajnokságokra volna szükségem ahol nagy százalkéban döntetlenek a meccsek(francia 1,2, Német bundesliga 1,2, Olasz a,b). Pl fociban van jó pár bajnokság ahol ha akár az összes meccset megtenném akkor nyereménnyel zárnám az évadot.Nyilván nem ez a taktikám, de ezeket a bajnokságokat részesítem előnyben. Illetve ha más sportágakban az oddsok és a döntetlen százalékai alapján megéri döntetlenre fogadni akkor azok is érdekelhetnének.
Illetve még olyan bajnokságok érdekelnek ahol egymás után következnek a meccsek és nem egyszerre mennek(ez a duplázáshoz hasznos) amiket ismerek: dán, horvát, spanyol. Nekem ezek a technikák beváltak már, csak a lehetőségeket szeretném bővíteni.
Tud nekem ezekben segíteni valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!