Ilyen idősen lehet még belőlem valaki fociban? (részletesebben kifejtve lent)
Nem feltétlen szeretnék én már profi szinten focizni, régen még az álmaim közt szerepelt, de ma már nem igazán, csak eljátszottam a gondolattal, hogy 19 évesen van-e még esélye bekerülni valakinek, ha nem is a nemzetközi, de a hazai labdarúgás életébe?
Kapus poszton játszom, inkább vonalkapusnak nevezném magam, de lassan jövő beadásokra akár a 16-osig kimegyek. A feladataimat megbízható teljesítménnyel el tudom látni, egy-két bravúr is meg szokott esni, lábbal viszont ügyetlen vagyok. Kézből kirúgásnál adtam már gólpasszt is egyszer-kétszer (de sokszor volt, hogy egy ilyenből szereztünk gólt), de ha földről jövök, örülök, ha úgy a térfelünk feléig elgurul a labda. Kedvenc kapusom Király Gábor, tőle igyekszem tanulni is a mérkőzések során, amelyeken pályára lép, vagy a pályafutását bemutató film alapján.
Ilyen tulajdonságokkal (jelen helyzetben többet nem tudnék írni) megyei amatőrbajnokságokban lenne esetleg helyem, vagy fel tudna venni akár egy komolyabb csapat akadémiája is?
A válaszokat előre is köszönöm.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!