Focirajongók! Lehet ilyet?
Nos, lenne egy nagy kérdésem-kérésem... a focihoz egyáltalán nem értek, előre mondom, ezért lehet, hogy butaságnak fog tűnni, amit kérdezek.
A páromnak nemsokára (májusban... időben el kell kezdeni:D) lesz a szülinapja, és eszembe jutott a tegnapi Inter-Chelsea meccset nézve, hogy mi lenne, ha sikerülne neki szereznem egy dedikált labdát a Chelsea-tól. Arra mondjuk nincs pénzem, hogy magyar gyűjtőktől megvegyem bármelyik meccslabdát (már hogyha vannak ilyenek Magyarországon, tényleg, semmi fogalmam sincs erről), így talán ha van valami autogramm címük, esetleg küldhetnék oda egy labdát, hogy aláírják, válaszdobozzal, meg minden... vagy ez csak ilyen remény marad? :S Remélem értitek mit akarok.
Előre is köszönöm =)
ha ekkora igény van rá akkor beírom ide is nagyjából amit írtam :)
Tehát, van egy fórum, www.chelseafc.hu - itt lehet találni olyan embereket akik kinn laknak Londonban, törzsszurkolók, és tele vannak ereklyékkel. Persze ez nem úgy működik hogy írsz nekik és küldik :D Valamit valamiért, de ha szerencsés vagy és jófej meg ilyenek, akkor baráti áron hozzá lehet jutni.
Olyan "kitenyésztett" cucc hogy aláírt labda vagy bármi nem kapható, legalábbis hivatalosan nem.
Ellenben szerintem egy official chelsea cucc, legyen az egy sál, törülköző, vagy bármi hasonló is elég színvonalas ajándék (én legalábbis ezeknek is örülnék mint majom a farkának..). A gond az, hogy mocskos drágák. Persze kinek mi a drága. Meg kell nézni a chelseafc.com oldalról elérhető Megastore-ban hogy mennyibe kerül a kinézett dolog. általában itthon is kaphatóak, de ha eredeti, akkor ők is onnan rendelték, tehát annál az árnál olcsóbban nem lehet hozzájutni (csak drágábban, szállítás, raktározás, stb.) Ami mégis olcsóbb - mert van ilyen bőven- az biztos hamisítvány.
Szintén a chelseafc.hu oldalon vannak tippek hogy hogyan lehet Chelsea cuccokat vásárolni itthon, ajánlom olvasásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!