Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chealsea : Inter Vélemény?

Chealsea : Inter Vélemény?

Figyelt kérdés
szerintem az egész meccs egy nagy rakás szar volt:S
2010. márc. 17. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Chelsea drukker vagyok. És tényleg szar meccs volt. Az Inter megérdemelten jutott tovább. :(
2010. márc. 17. 17:20
 2/6 anonim válasza:
Nemtom mennyi lett a végeredmény, mert csak 0:1-ig láttam, de ha így maradt, akkor sajnálom, mert inkább a Chelsea-nek szurkoltam.
2010. márc. 17. 17:22
 3/6 anonim válasza:
Én sajnálom... nem értek a focihoz, szerintem jól játszottak, és sajnálom a Chelsea-t... nekik drukkoltam... =(
2010. márc. 17. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó meccs volt kb. ilyenre számítottam csak 2:1-es inter győzelemmel. De én nem éreztem simának, mint ahogy írják, volt egy jó 30 perce a Chelsea-nek is amikor az Inter nehezen tudta követni a játkot. Volt a védőknek fontos bevetődésük. Jó nem egy közönség szórakoztató 4:3 de azért volt küzdelem és színvonalas foci is. A biró rossz volt és ez összeségben az Internek kedvezett. Csapatként volt jobb az Inter. Szerintem eljött most az Inter ideje az olasz bajnoki címek után bl-ben is elérhet valamit. Inter-Lyon döntő az én tippem!
2010. márc. 17. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó: az inter azért volt ilyen jó, mert Murinho az edző, és 3 évig Chelsea edző volt, gyakorlatilag jobban ismerte a játékosokat mint ők magukat. legalábbis játékstílus szerint. felbecsülhetetlen tapasztalat. ráadásul Murinho egy zseni, az edzők között is az egyik legjobb.

Majd meglátjuk hogy az Inter meddig jut, de ha a következő körben mondjuk megkapják a Barcát v MU-t akkor alighanem kiesnek, mert ott már nem lesz ilyen előnyük mint a chelsea ellen.

Lyonról meg annyit, hogy attól hogy megverték a Realt (ami híresen gyenge a BL-ben, évek óta ilyenkor esnek ki mint most) nem lettek BL címre esélyes csapat! Bár most nagy nevek estek ki, úgyhogy ha szerencséjük van és megkapján mondjuk a CSZKA-t akkor még akár túlélhetnek egy kört, de nem hiszem.. Amúgy drukkolok nekik, mert a realt nem bírom, kiejtették, úgyhogy szimpatikusak :)

2010. márc. 17. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

A Lyon azért olyan jó mert nagyon megverte Debrecent! :)

Én azért várok Inter-Lyon-t mert jók és hát régóta nem jött össze egy igazán nagy siker!Tehát most talán össze jehet nekik! Persze tudom, hogy a papíron MU,Barca,Arsenal,Inter talán az erő sorrend és a Moszkva és Bayern pedig a leggyengébbek. MU valóban nehéz lesz nekik de a Milan-nál egy sebesség fokozattal gyorsabb csapat az Inter. Majd meglátjuk ha összekerülnek! Kigondolta volna, hogy a Fiorentina oda-vissza megveri a Liverpoolt?

2010. márc. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!