Melyik rangadó tetszik jobban? Ac Milan-Inter, Barca-Real, Liverpool-Man. UTD
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:57
1/12 anonim válasza:
Mivel Milanos vagyok a Milan-Inter. Ha csak a másik kettőt nézzük akkor a Barca-Real:)
2/12 anonim válasza:
MU - Liverpool, talán ki is megyek rá:)
3/12 anonim válasza:
Ezek gyenge rangadók... ;) (Na jó, csak vicc volt)
Ezeket a rangadókat egyébként nem szeretem különösebben, helyettük mondanék kettőt, ami viszont mindig le tud kötni:
Lazio-Roma
West Ham-Millwall
6/12 A kérdező kommentje:
nekem is az el clasico mert csak azt az egyet tudom nézni xd
2011. aug. 20. 11:38
7/12 anonim válasza:
barca-realból az elmúlt 2 évben csak a legutolsó meccs első félideje volt magas színvonalú, amúgy (főleg a tavaly tavaszi meccsek) nézhetetlen sz@rok voltak.
én a MU-lúzerpúl-t választom, bár lassan már nem számít igazi rangadónak mert nincsenek egy súlycsoportban már.
10/12 anonim válasza:
1.ManUnited vs Liverpool, de igaza van az egyik valaszolonal, nincsenek egy kategoriaban :p
2.El Clasico, mert utalom a Barcat, es mert imadom Mourinho stilusat:)
Utalom az Olasz focit :p
Glory Glory ManUnited
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!