Miért ennyire sok a fradista?
Milyen agymosás? Én személy szerint azért vagyok Fradista, mert édesapám is az! Olyan 6-7 éves koromban kaptam az első Fradis faliórámat, azóta ha mondhatom, én is Fradista vagyok:)
De szerintme azért, mert régebben a Fradi érte el a legtöbb sikert nemzetközi porondon, nagy csapat volt, és még ma is kiemelkedik a magyar csapatok közül.
Mert ez igy helyes.
Egyebkent azert mert regen ez volt az egyetlen fuggetlen csapat.
es megis honnan veszed?
en szemely szerint azert szeretem mert a zold a kedvenc szinem. de amugy is szeretem. es semmi rosszat nem tettem meg soha eletemben, h egy ilyen f@**kalapnak az alaptalan megiteleseit el kelljen turnom. ha meg nem tetszenek a valaszok, ne tegyel fel ilyen kerdest. megoldodott a problemad.es azert ilyen sok a fradista, mert az az egyetlen normalis csapat. es csak h ertsd: nekunk a tanarunk ujpest szurkolo volt. es normalis ember. ezek utan te milyen alapon mondasz ilyeneket???!!!
ui.: HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!
En az Ujpestnek szurkolok.
HAJRA LILAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!