Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mostmár nagy a valószínűsége,...

Mostmár nagy a valószínűsége, hogy a magyar labdarúgó válogatott kijut az Európa Bajnokságra. Nem akarom szindni a válogatottat, de szerintetek nem fogjuk leégetni magunkat az egész világ előtt (csak azért mert az EB-t mindenhol nézik)?

Figyelt kérdés

2015. okt. 12. 23:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem, Dzsudzsi első lövése,ha nem pattan be,akkor is bemegy,mivel a kapus későn vetődött.
2016. jún. 24. 22:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi a kiegészítéseket, az izlandiak elleni ziccert már el is felejtettem.
2016. jún. 24. 23:28
 23/26 anonim válasza:
38%
xD csoportelsők voltunk bmeg xD
2016. aug. 23. 23:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Kicsit le vagy maradva haver :-)
2016. aug. 23. 23:49
 25/26 anonim válasza:
36%
Hallod nagyon leégtünk igazad van csak csoportelsőként jutottunk tovább!
2016. szept. 11. 16:24
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ezek a negatívak, akik az értelmetlen utolsó hozzászólásokat írták miért nem olvassák el előbb az összes eddigi választ, és csak azután írják le, amit akarnak, csak mert akkor már ők is rájönnének, hogy baromságot akarnak írni.

Még egyszer leírom, hogy elismerem a válogatott EB-n nyújtott teljesítményét, sőt csodálom is azt, de hogy aktualizáljuk a helyzetünket sajnos csak rosszat tudok mondani...ismét...

Elkezdődtek a VB selejtezői, és ott már az első meccsen mondhatni leégtünk. Feröerrel 0-0-át játszottunk. Ez sajnos az EB előtti magyar válogatottra jellemző. A meccsen mutatott játékunk kicsit sem hasonlított az ez előtti mérkőzésekére. Semmi fantázia, semmi kreativitás, és ez még nem is lenne baj mondjuk a németek ellen, de ez mégis csak Feröer volt. Most jöhet az, hogy rossz játékkörülmények meg műfű, és hogy a feröeriek ehhez hozzá vannak szokva, de az én belátásom szerint ha egy válogatott játékminősége felfelé irányuló tendenciát mutat, akkor azt nem törhetnék meg az előbbiekben felsorolt problémák.

És hogy az x-re hozott mérkőzés miért is nagy baj most? Egyszerűen: nem fogunk kijutni a VB-re...

2016. szept. 12. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!