Chlsea-Inter Newcastle-Scunthorpe Szerintetek?
Chelsea - Inter meccsen bármi lehet, de mivel én CFC drukker vagyok, így 100%, hogy a hazai csapatot tenném meg.
Másik meccsen pedig szerintem egyértelműen a Newcastle az esélyesebb, és ha minden a papírforma szerint alakul, akkor nyernek.
Üdv!
énis cfc drukker vagyok, de azért ez elég necces. minden esetben győzne a cfc de ez a legrosszabb kombináció.
1. murinho - még sose kapott ki a bridge-en
2. bazi sok sérült. pl nem Cech véd de mégcsak nem is Hilario hanem a 3. számú kapus. Sérült a legjobb vkp Essien, a legjobb balhátvéd Ashley, ráadásul a helyére nincsen nevezve senki, szóval ha Zshirkov nem épül fel rendesen akkor megint Malouda fog balhátvédet játszani, aki meg inkább szélső és csatár mint védő. Aztán hadd ne soroljam tovább a sérült kulcsjátékosokat, mert már ezek már elég nyomós érvek.
És mi van az inter ellen? múlt hétvégén kikaptak. nagy ügy, ígyis toronymagasan legjobbak + esélyek az serieA-ban..
Ha valamikor az inter meg tudja verni a Chelseat akkor az most van, ráadásul 6os szorzót adnak rá. Én cfc drukkerként is ezt tenném meg (persze nem játszom, és nagyon remélem hogy nem lesz igazam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!