Szerintetek a szombati Newcastle-Arsenal meccs bunda volt?
Állítólag az interpol nyomoz mert a bírót fizették le!
COME ON GUNNERS! GOO GUNNERRSS!
:D:D:D
arzenál elb*ssza 0-4ről, már rögtön bunda... tipikus szarzenál "fanok"... :D
nem, nem volt bunda, ez az imádott csapatotok
18:02
egyetértek. aki 0-4-ről képes elbaszni egy meccset, az nem érdemli meg azt sem, hogy bajnokesélyesként emlegessék. lehet itt fogni bírói hibára, de ez a tényen nem változtat semmit.
néztétek a meccset? pff akkor ne is irjatok h nem.
én néztem, az interpol Rosicky és a játékvezető bankszámláját figyeli és nagy pénzmozgást észleltek..
az is elgondolkodtató hogy rosicky végig bent volt kapu előtt hogy a newcastle véletlenül se LES gólt rúgjon..
az is hogy azután roppant teljesen össze a csapat miután rosicky beállt, és ez is érdekes amikor az 50. percben felrúgják Diaby-t, lassitásban látszik hogy MEGHAJLIK A LÁBA és majdnem eltörik.. utána nyakon fogva lerántja a szabálytalankodót és őt állitják ki. az ok énis kiállitottam volna de utána első büntetőnél a kapus (Arsenalé) nem adta oda a labtád hát mit csinált a player? nyakon fogva lerántja a kapust és még Szczesny kap sárgát.. (a kapus) elgondolkodtató mindenesetre...
hát nem tudom, azért aztt is vegyük figyelembe, hogy az arsenal emberhátrányban fejezte be a meccset ... ettől összeomlottak és kész.....
de lehet hogy tényleg bunda volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!