Ki focizik itt? (rövid a kérdés)
Figyelt kérdés
És hány évesen kezdte, milyen poszton játszik jelenleg, sokat foglalkozott-e előtte a focival, meg ilyenekre vagyok kíváncsi.2010. márc. 14. 16:50
1/12 anonim válasza:
13 éves vagyok, 5 éve focizok, középpályás vok, nagyon jól megy, és előtte is sokat fociztam. (és imádok játszani)
2/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék focizni, de kis koromban sajna ez kimaradt, így most csak néha szoktam hobbiból, és ha komolyan csinálnám védő poszton játszanék
És még annyi hogy a foci a legjobb sport amit valaha kitaláltak :D
3/12 anonim válasza:
14 vagyok 11 évesen kezdtem és bal közép a posztom 11 éves korom elött nem nagyon foglalkoztam focival
4/12 anonim válasza:
15 vagyok.
Középhátvéd.
11 évesen kezdtem komolyabban.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
Én 15 leszek pár hónap múlva és talán most fogom elkezdeni, eddig foglalkoztam vele, leginkább a középpályán szeretnék lenni, az mindegy, hogy melyik részén.
2010. márc. 15. 14:56
6/12 anonim válasza:
Én 15 leszek, 4 éves korom óta focizok...
Az egyesületem U15 Jászberény NB1 Keleti csoport,igaz elég rossz helyen állunk, de nah kisváros meg NB 1 nem rossz.
Szerintem későn kezdted el..., mondjuk egy 3-4 kellett volna elkezdeni...
7/12 anonim válasza:
sok elsoosztalyban levo focista kesobb kezdte nallad sot vilagszintu jatekosok is vannak, nem keves
8/12 anonim válasza:
Tudtommal Gera Z. is 11 éves korában kezdett el foglalkozni a focival.
9/12 anonim válasza:
Én 12 és viszonylag jól megy védekező középpályás vagyok
10/12 anonim válasza:
en azt olvastam h gera 16 eves koraig nem foglalkozott a focival sott semilyen sporttal. ez is azt bizonyitja h sosem keso elkezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!