Mi a véleményetek arról, hogy egy lány szeret focizni, vagy magát ezt a sportot szeret?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim szerint ciki az, hogy szeretem a focit, mert lány vagyok. Nem értem, hogy miért!!!! Szerintem nem én vagyok az egyetlen:2015. szept. 18. 17:51
1/2 anonim válasza:
Véleményem az, nagyon jól teszed, ha ezt a sportágat választod, és szeretsz focizni. Egyáltalán nem ciki, hogy te leány létedre focizol, hiszen nagyon sok hölgy műveli ezt a sportágat, vannak olyanok, akik club válogatott szinten is csinálják. Hallgassál a szívedre, és ne mások véleményére hagyatkozzál. Hajrá!
2/2 forcabarcaa válasza:
Szeresd, csináld! Te magad döntöd el, ne hallgass másokra, mert nem tudhatod ők milyen rossz szándékból mondják neked.
Én 11 éves korom óta fociztam 17 éves koromig. 18 éves vagyok és egy éve játékvezetőként működöm...NŐKÉNT!!! Kapok én is érte eleget, hallgatom nap mint nap, hogy ebben nincs semmi nőiesség... de igenis van!
Úgyhogy hajrá, továbbra is szeresd ezt a gyönyörű sportágat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!