Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem fogom lejáratni...

Csak szerintem fogom lejáratni magam?

Figyelt kérdés

Egy 13 éves lány vagyok. 7.-be megyek. évek óta fiúkkal kosarazom gyerek és serdülő korosztályba.

viszont ma mondta az edzőm hogy a lányoknak vissza kell játszaniuk. ezért a Mini korcsoportba is kell játszanom.

de én ezt nagyon gáznak tartom. hát basszus oda nagyon erős vagyok .. lehet kadettbe is kellene játszanom és ezt nem nagyon bírnám szerintem.

muszály lesz elmennem a mini meccsekre?

csapattársaim is csodálkoztak hogy pont én megyek?

minibe utoljára 4.-be játszottam:"D 5.-be már serdülő meccsre jártam és.

2015. aug. 24. 21:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a végére az és-t nem szerettem volna
2015. aug. 24. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Eljött az ideje hogy lányokkal játsszál. Azért a férfi és a női sport között még 13 évesek között is már különbségek vannak. Ha jobban tetszik mert lány vagy.

Novak Djokovic sem játszik a Petra Kvitovával, hogy nézne az már ki.

2015. aug. 24. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Mar megszoktam hogy fiukkal jatszom es nagyon fura lesz. Foleg hogy lattam hogy kosaraznak. Megszoktam a bagy passzot de ott azt se fogotlk tudni. Felnyujtom a kezem es elerem a palankot ia.
2015. aug. 25. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapból miert jatszol fiúkkal?

Es nem, nem lenne gaz es kérdezd meg az edzőt, hogy kötelező-e járni a másik korosztályba is

"a lányoknak vissza kell játszaniuk. " -> mi? Mi az, hogy vissza kell játszani?

2015. aug. 26. 23:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma beszeltem a masodik edzonkel es azt mondta dehogy kell vissza jatszanom max gyerekbe de oda se biztos csak ha a szakosztaly engedélyezi.. Akkor nem ertem mirol beszétlt a masik edzom de mindegy.

Jah ésazert mert utalok lanyokkal jatszni amiota elkezdtem kosarazni wzota fiukkal jatszom. Es hozzá vagyok szokva ahhoz a jatek stilushoz

2015. aug. 27. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pár év múlva át kell menned a lanyok hoz, a saját korosztályodba

Mert a fiuk túl erősek lesznek, hiába szoktad meg ezt a stílust

Mondjuk en nem igazán értem hol lehet igy kosarazni :DDD

2015. aug. 27. 23:49
 7/8 A kérdező kommentje:

ma pl. az edzőm is mondta a 16 éves fiuknak mert velük voltam edzésen hogy ne kíméljenek fiúkkal kosarazom.

túl erős? már hozzá vagyok szokva az erős "durva" játékhoz.

kifejtenéd ezt: "Mondjuk en nem igazán értem hol lehet igy kosarazni"

2015. aug. 28. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy erettem, hogy fiu csapatban lany jatszik

En szoktam fiúkkal (3-4-gyel) játszani, de csak tesin es azért, mert a többi lany inkább röpizik :D

Vagy nagy ritkán vegyesen játszunk a fiúkkal röpit es/vagy kosarazunk

2015. aug. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!