Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Visszatérő sérülésem van, mit...

Doma95 kérdése:

Visszatérő sérülésem van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél már annak hogy az achilles inam megsérült.Egyszer foci közben rosszul léptem és nagyon megfájdult ez a pálya minősége miatt is történt.És az a helyzet hogy nem nagyon foglalkoztam vele néha ha nagyon fájt pihentettem 1-2hétig utána megjavult de 1-2 olyan rúgásnál edzésen vagy meccsen amikor rosszul találtam el a labdát és a kelleténél jobban visszahajlott a lábfejem újra meg újra vissza jött a fájdalom utóbbinál 1 hónapot kellet kihagynom aztán megjavult de most megint előjött.AZ edzőm azt mondta hogy jegeljem meg vettem kenőcsöt ami hűti.Szerintetek mit tegyek tippek esetleg hogy még mit tehetek a regenerálódás érdekében hogy minél gyorsabban meggyógyuljon és kevés legyen rá az esély hogy megint visszajöjjön ez a sérülés?.Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 24. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Pihentesd, jegeld, fáslizd és mindenképpen menj orvoshoz.

nekem is volt ilyen mikor még u17-ban játszottam, nekem 2 hét után elmúlt, és csak jegeltem meg fásliztam. Az orvos azt mondta valószínű csak kis izomrándulás. Szerintem neked is hasonló lehet.

2015. aug. 24. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen már gondolkodtam azon hogy elmegyek most már dokihoz vele.
2015. aug. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!