1/5 anonim válasza:
tesa minden lehet csak lélekkel kell csinálni mindent higgy magadban és tegyél érte jelentkezz a helyi egyesületnél,a lélek a lényeg.Sok sikert tesóm.
Balikusz
2/5 anonim válasza:
Figyelj,szerintem ha eddig védtél valamilyen klubban akkor még van esélyed profi szinten de csak ha hobbi szintenüzöd a sportot akkor ne jelentkezz mert vannak nálad jobbak,szóval ha ívyvan maradj hobbi szinten,160 cm az meg kicsi.De ez csak az én véleményem.De ha gyakorlsz lehet tudsz játszani megye 2-be.de csak ha nagyon jó vagy ennyi a profi dzint bár a megye 2 inkább cirkusz.
3/5 anonim válasza:
Fiú vagy? Ha igen, akkor hát... igazából még nőhetsz. Ha marad a 160cm-es testmagasság, akkor nehéz lesz, mert ezzel a magassággal, mondjuk Casillas-i tehetséggel is csak kb. a magyar ligába ha meg tudsz maradni, vagy esetleg egy osztrák, max. ukrán első osztályú csapat. Ennél többet nem lehet szerintem ezzel elképzelni. De valószínűleg nem fog maradni a magasság, mert én 13 évesen kb. 173 centi lehettem, most 181 vagyok, de én tipikusan az a koránnövő típus voltam, 14 évesen már 178 centi voltam. Kb. 15 éves koromba, vagy az előtt picivel elértem a max.-omat. De ez fiúknál ritka, mert sokan még 17-18 évesen is nőnek 2-3 centit, sőt sokan vannak, akik igazán csak 15 évesen kezdenek el nyúlni, addig meg kb. akkorák voltak mint te. Szóval szerintem csináld, ha ügyes vagy 168 centisen is lehetsz egész jó, ha nem is profi, hobbinak jó lesz, de valszeg 170-175 centi leszel, azzal meg már nem is olyan rossz, de a 180-hoz közel is érhetsz, ha későn érő típus vagy, azzal meg már szinte nem is hátráltat a magasságod a profi karrier csúcsára érésében.
4/5 anonim válasza:
Ja... és nagyon rámentem a magasságra, de ugye az is fontos, hogy eddig játszottál már valahol a sulin és a téri focipályán kívül? Tehát valami csapatba? Mert mondjuk ha most kezdenéd, ez kicsit késői lenne, de igazából ha tehetséges vagy még belefér.
5/5 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok es nem jatszottam egyesuletben, de lehet elmegyek egybe de nem tudom hogy felvennenek e
2015. júl. 23. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!