Miért közvetítenek tenisz tornát?
Figyelt kérdés
van olyan ember,aki egyáltalán néz teniszt?nem tudom elképzelni hogy bárki is nézne teniszt2015. júl. 8. 22:49
1/6 anonim válasza:
Van hát. Teniszezők, random sportkedvelők, (élő) sportfogadók, stb...
2/6 anonim válasza:
"van olyan ember,aki egyáltalán néz teniszt?nem tudom elképzelni hogy bárki is nézne teniszt"
Ezt a hülye felfogást..."-_-
4/6 anonim válasza:
A tenisz is csak egy sport a sokból amely kis adagokban még nézhető is, de a sportcsatornákon ez sajnos dömpingként jelentkezik egy-egy torna alkalmával és a kiszámíthatatlan időtartam miatt gyakran még más közvetítésekbe is belepiszkít.
A másik gond vele hogy a golf mellett ez a gazdag sznobok sportja, ezért aztán annyi pénz van benne amitől fölhájpolják az egekbe, hogy az már émelyítő, ez is csak a pénzről meg a celebkedésről szól, a sportteljesítmény ma már másodlagos.
5/6 anonim válasza:
Nálam nagyobb WTA rajongó kevés van. Szóval én elég sok teniszt nézek.
6/6 anonim válasza:
#5: Akkor biztosan örülsz annak hogy szombattól indul a Digisport 3. Gondolom sok tenisz fog rajta menni, mert azt főleg hétvégeken eddig a foci kiszorította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!