Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki a legjobb labdarúgó C. R....

Ki a legjobb labdarúgó C. R. -en és Messi-n kívül?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 16:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem csak az a baj, hogy bocsi, de sokszor h*lye érveket hozol fel. Összekavarsz dolgokat. Az más, teljesen, hogy egy gyenge ország top ligáját megnyeri valamelyik csapat, aztán bekerül. Ezt nem lehet hozzá hasonlítani a német ligából való bekerüléshez. A Bate Borisov, Ludogorets, APOEL, meg még száz meg száz olyan csapat jutott be, kisebb országok legjobb csapatai, amik egy német 2. ligába tudnának megkapaszkodni legfeljebb. A német elsőosztály sokkal keményebb annál, ott nagyon nehéz a top 4-be lenni, sokkal nehezebb mint megnyerni egy magyar vagy fehérorosz bajnokságot, és onnan a pótselejtezőkön a hasonló országok legjobbjait szépen kiütni. A BL-be nem a legjobb 32, vagy nem tom pontosan mennyi csapat játszik, hanem a legjobb 30-ból 25, a többi pedig azért jut be, mert adjunk a magyaroknak is egy esélyt, ne legyünk g***cik és kirekesztőek. Hidd el még a Hannover is kijutna a magyar ligából, nem hogy a Werder Bremen, mi meg 25 évente egyszer kijutunk, kb. az a mai focinknak a realitás.
2015. jún. 22. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nagyon itt a magyarokhoz hasonlítgatsz, mind akkor amikor azt mondtam, hogy a TOP40-be benne vannak, mind akkor amikor a BL jött szóba. Csak még egy kis realitásként mondom, hogy egyrészt a csapatokat mennyire nem lehet az országok válogatottainak a világranglistájával összevetni, másrészt pedig, hogy mennyire "gyenge" az a mondjuk TOP 50 vagy TOP 100 csapat a világon: Szerintem magyar csapat nincs benne a világ 500 legjobb csapatába sem. Kb. ez reális lehet szerintem. Hogy miért? Mert egy liga kb. 20 csapatos, szerintem van, nagyon alsó hangon 10 ország, aminek az első ligájába mindenki verné a Vidit. Akkor az ilyen országokból, aminek az első ligájába az első 3, 5, 10, 15 stb. csapat jobb, olyanokból összejön legalább 5-10 szerintem. Plusz még ott vannak a második ligák, esetekben harmadik, negyedikek, amikből megint összejön vagy 10 db (csak Angliába szerintem a 2., 3. de szerintem még a negyedikből is kiesne a Vidi (talán ott pont megtudna maradni)) úgyhogy ez alsó hangon 25-30*20 csapat, ami 500-600 csapat. Az 1000-be szerintem már beférne Vidi, kb. ennyire rossz és összehasonlítható a 40. legjobb csapat és válogatott egymással. Válogatottak közt úgy van ÖSSZESEN 200, hogy Szamoa, Haiti, Etiópia meg mittomén milyen helyekről szednek ki válogatottakat. Ott a Vidi szerintem 100-ba lenne mindenképp és közelebb az 50-hez mint a 100-hoz.
2015. jún. 22. 19:09
 23/24 A kérdező kommentje:

A témától egy kicsit eltérve:

Szerintem Magyarországon nem a Vidi a legjobb csapat. Én a Ferencvárost mondanám a legjobbnak, és pont ma kapta meg a Vidi, a Fradi, és az MTK is az ellenfelüket, a nemzetközi porondra. (HAJRÁ!)

2015. jún. 22. 23:08
 24/24 anonim válasza:
mondanék én tőlük sokkal jobb játékosokat, csak kár, hogy ők már kiöregedtek...és mivel manapság már nincs olyan játékos, aki érne is valamit. Ők lehet tudnak játszani a két emlitett, de akkora arcuk van hogy az nem igaz, ezért az én szememben nagy dupla nullák ahogy a mai foci is az
2015. júl. 6. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!