Írnátok foci cseleket?
Nem a freestyle focira gondolok, mert azok túl figuráznak, arra nincs idő a pályán, mert megunják, és jobbik esetben alám rúgnak. Ugye a rendes foci titka a gyorsaság, labdakezelés, helyezkedés stb.
De a rendes focihoz is vannak cselek, ami minél egyszerűbb annál jobb, de nem találok, csak túl bonyolultat, mondjuk olyanokra gondolok, mint a Puskás-csel.
Ilyen egyszerű, de nagyszerű cselekből írnátok minél többet? Csak a nevük kell, amivel youtube-on rá tudok keresni.
És nem csak olyat, amivel támadni lehet, hanem pl. passz cselt, hogy egy rövid csel után lepasszolok, persze trükkösen, vagy ilyesmik.
Szóval értitek.
szerintem csak szimplan huzd el a vedo mellett jobbra vagy barra. lenyeg h gyors legyel, es a megelelo pillanatban,es akkor bevalik:)
15/L
a cselt nem írni kell :D
azt mondod írjam le, hogy hogyan cselezz? :D
tényleg ennyire buta vagy?
Igen, ezeket tudom -.-
Pont azért írtam hogy minél egyszerűbbeket, amiket csak hetente egyszer beadsz azt kész, nem azért tettem fel a kérdést, hogy figurázzak, hanem tudjam őket, Messi se használja, de biztos tudja.
Továbbá ki beszélt arról, hogy írd le a kib*szott cselt?
Azt kértem, ÍRJATOK CSELEKET, és videót is hozzá, mert a nevet leírod ugyan, de tudjam, hogy hogy néz ki, megnézem egyszer, abból ötletet tudok szedni, és lehet hogy saját cselt is fel tudok építeni.
Ennyire nincs szövegértése senkinek, de felb*sztam az agyam
Második válaszoló, olyan flegmán írtad, hogy tényleg ennyire buta vagy?
Te mi jogon állítasz ilyet, amikor el se olvasod a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!