Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi alapján került Belgium a...

Mi alapján került Belgium a világranglista 3. helyére?

Figyelt kérdés

Legutóbbi válogatott mérkőzései között csak egy nehezebb van az Ausztrália elleni 2-0, ami 2015 szeptemberében volt.

Ugyanakkor sorozatban nyert Izland, Andorra, Ciprus és Izrael ellen. Jelentéktelen mérkőzések és ezek elegendőek arra, hogy ott legyen a legjobbak között?

2015. máj. 5. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

2015 szeptemberében?

Amúgy valóban nem egy világverô csapat szerintem a top10be se fér bele csak a 10-20. Hely környéke lenne a reális

2015. máj. 5. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. máj. 5. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha ők a harmadik helyen vannak, akkor mi minimum a 15. helyet érdemeljük meg a világranglistán. Nevetséges.
2015. máj. 6. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ti néztek focit egyáltalán? Nem világverő csapat, meg nevetséges? 10-20. hely környéke? Sorolj már fel, szerinted 10-15 jobb formában lévő csapatot Belgiumnál! A világ egyik legjobb játékosa, Eden Hazard ott játszik, nem beszélve Kevin De Bruyneről, aki a német első osztály egyik legjobb játékosa, Courtois, a világ legjobb kapusa jelenleg, de a Top 4-be, akárki akármit mond benne van, Kompany egy zseniális középhátvéd, a City védelmének legfontosabb tagja, a legjobb KH-ek közt van. De ez csak a válogatott krémje, olyan fontos játékosokról még nem is beszéltem, mint az Aston Villa csatárikonja, Benteke, a Tottenham egyik legjobbja, Nacer Chadli, az Everton csatárja, Romelu Lukaku vagy a Manchester United középpályájának egyik fontos tagja, Fellaini. És rajtuk kívül még mindig lehetne legalább 10 olyan játékost sorolni, akikhez kb. egy magyar játékos sem fogható (pld. Januzaj, Nainggolan, Vermaelen, Dembélé).

Jó reálisan kb. a 3.-4. és a 12. hely közt van a helyük (egyébként azt remélem vágod, hogy ezt hogy számítják (egyik válaszoló be is linkelte) tehát itt nincs tévedés, max. nem reális), szóval a 3. az kicsit tényleg nyélre van téve, de a 12. meg nagyon lehúzó lenne, reálisan szerintem 5.-ek, ami teljesen megérdemelt, a vb nyolcaddöntő után. De komolyan mondjatok már néhány jobb válogatottat! A németek jobbak, a franciák reálisan talán igen, de nem volt több eredményük az utóbbi években, mint a belgáknak, az argentinok igen, a brazilok talán igen, de igazából nekik sincs több top focistájuk (a védelembe én már csak Silva-t mondanám igazán top védőnek, a vb után, rajta kívül Neymar, Oscar és kb. ennyi, max. még Coutinho), és a vb után nem csodálkozom, hogy mögöttük vannak, a hollandok még igen, a spanyolok igen, de szintén a vb miatt mögéjük lehet rakni őket, de ezzel el is fogytak az igazán nagy kihívók, mert azt ne mondjátok már, hogy az angolok, akik kb. tíz éve voltak negyeddöntőbe, vagy előrébb, bármilyen világversenyen, ők jobbak, vagy az olaszok, akiknek hulladék utánpótlásuk van és kb. Verratti az egyetlen igazán jó fiatal játékosuk és szintén évek óta sehol nincsenek, egyszer volt egy eb döntőjük, ahol szétégették őket a spanyolok... vagy a portugálok, akiknek szintén egy jó fiataljukat nem tudom megnevezni, és sehol sincsenek eredményekben, sőt Ronaldon kívül igazán nincsenek is top játékosaik... most ki, Moutinho meg Pepe, vagy Nani? Akkor a belgáknál Hazardon kívül, Benteke, De Bruyne, Kompany, Fellaini és már többet és jobbakat is mondtam... Jó még néhány ilyen válogatottat be lehet erőltetni eléjük, akik reálisan rosszabbak, mint Kolumbia, Chile, Uruguay, esetleg Svájc, Horvátország, de akkor meg már arról jönne a kérdés, hogy ők mit keresnek ilyen előkelő helyezéseken...

2015. máj. 6. 04:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Néhányan itt futball tekintetében lemaradtak az elmúlt 10 évről legalább, de ezen már nem lepődök meg, amennyi ostoba, hozzá nem értő hozzászólást olvastam már itt focival kapcsolatban. Belgium várhatóan a 2016-os EB egyik esélyese lesz, olyan játékosokkal, mint Hazard, De Bruyne, Mertens, Benteke, és még csak a támadókat soroltam fel, bár ott erősebbek, mint hátul. Viszont a 3. hely tényleg túlzás, reálisan nem férnének még dobogóra.
2015. máj. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!