Argentína-Svájc, USA-Belgium. Ti mire fogadtatok?
Figyelt kérdés
Szerintem Argentína és Belgium nyer. Mely fogadásokat érdemes most megjátszani Tippmixen?2014. júl. 1. 11:54
2/11 anonim válasza:
Én argentinára tettem 3000Ft-t és Belgiumra 3000Ft-t...
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz! Akkor jó döntés volt rájuk tenni :)
2014. júl. 1. 14:44
4/11 anonim válasza:
Honnan tudod? Majd a meccs végén tudod meg, hogy valóban megérte-e :)
5/11 anonim válasza:
Argentína elég valószínű, de a másik meccs kétesélyesebb.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az argentin győzelem nem annyira biztos, nem értem miért tartják olyan erősnek őket. Nigéria ellen is amint lőttek egy gólt, azonnal kaptak is egyet. Pokoli gyenge a védelmük, ezért biztosabb a mindkét csapat szerez gólt opció én legalábbis erre fogadtam. Viszont ha képesek több gólt lőni, mint kapni akkor nincs miről beszélni. A belga meccsnél pedig kevesebb mint 2.5 gólra fogadtam, mert az amcsik a buszozáson kívül nem sok mindent tehetnek és a belgák sem rendeztek eddig gólparádét.
7/11 anonim válasza:
Remélem x-x... a vége pedig Svájc és Usa
A valóság, hogy valszeg Argentína és Belgium behúzza a meccset ha nehezen is.
8/11 A kérdező kommentje:
Az egyik szerencsére már bejött, kíváncsi vagyok a másik mérkőzésre:)
2014. júl. 1. 20:59
9/11 anonim válasza:
Bejött az élet kérdező XD
Azért Lukaku odabaszott rendesen :D
10/11 anonim válasza:
Látom csak végeredményre tudtok fogadni. A Bwin-n 358 féle fogadás létezik focira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!