Szerintetek ki fogunk jutni a 2016-os foci EB-re?
nem is értem, minek akartok kijutni... olyan gyenge csoportban, amilyen gyengét csak direkt lehet összehozni mégegyszer (első kalap: Görögország? második kalap: Magyarország????), szenvedünk... románokkal x, és örülünk, feröer ellen 1-0, és örülünk, mert a csoportunkban lévő többi bal--asz sem volt jobb
hogy őszinte legyek, ebből a csoportból akárki jut ki az EB-re, leégeti magát, én kérem az Istent, hogy ne mi legyünk azok
Remekül mutatja ez a kérdés a magyarok hozzáállását a magyar focihoz, sajnos, és sajnos ez a hozzáállás érthető is.
Szerintem Dárdai nagyon érti a dolgát, ha harmadikok is maradunk, nem valószínű, hogy pont a hollandokat kapnánk meg, sok harmadikot pedig megtudnánk verni, tehát szerintem olyan majdnem 50-50, hogy kijutunk-e vagy nem, én bízom benne. A válogatott, ha nincs sok sérült, össze tud állni, Dárdai irányításával, egy egész vállalható csapattá, így ha kijutnánk, szerintem nagy égés nem lenne, lehet kapnánk egy erősebb csapattól 4-et, 5-öt, de összességében szerintem megvan az esélye, hogy egész szépen abszolváljuk a helyzetet. Én naív vagyok, és még bízom a magyar fociba, így azt mondom, hogy ránk fér már egy jó eredmény, így jussunk ki, és tegyük meg az első lépést afelé, hogy egy sikeresebb jövő várjon ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!