Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki fogunk jutni a...

Szerintetek ki fogunk jutni a 2016-os foci EB-re?

Figyelt kérdés
Jelenleg ugye a harmadik helyen állunk ami pótselejtezőt érne.
2015. máj. 4. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem fogunk.Ha el is jutunk a pótselejtezőre,az már nem sikerül.Ne legyen igazam,de sajnos így lesz.
2015. máj. 4. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,gyenge a támadójátékunk.
2015. máj. 4. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se, de ha jól folytatódik a foci fejlesztése, akkor 2018 talán elérhető lesz.
2015. máj. 4. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 4. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
meglesz a 3. hely. a potselejtezőn meg megkapjuk hollandiát.. a többit gondolhatod....
2015. máj. 4. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

nem is értem, minek akartok kijutni... olyan gyenge csoportban, amilyen gyengét csak direkt lehet összehozni mégegyszer (első kalap: Görögország? második kalap: Magyarország????), szenvedünk... románokkal x, és örülünk, feröer ellen 1-0, és örülünk, mert a csoportunkban lévő többi bal--asz sem volt jobb

hogy őszinte legyek, ebből a csoportból akárki jut ki az EB-re, leégeti magát, én kérem az Istent, hogy ne mi legyünk azok

2015. máj. 5. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Remekül mutatja ez a kérdés a magyarok hozzáállását a magyar focihoz, sajnos, és sajnos ez a hozzáállás érthető is.

Szerintem Dárdai nagyon érti a dolgát, ha harmadikok is maradunk, nem valószínű, hogy pont a hollandokat kapnánk meg, sok harmadikot pedig megtudnánk verni, tehát szerintem olyan majdnem 50-50, hogy kijutunk-e vagy nem, én bízom benne. A válogatott, ha nincs sok sérült, össze tud állni, Dárdai irányításával, egy egész vállalható csapattá, így ha kijutnánk, szerintem nagy égés nem lenne, lehet kapnánk egy erősebb csapattól 4-et, 5-öt, de összességében szerintem megvan az esélye, hogy egész szépen abszolváljuk a helyzetet. Én naív vagyok, és még bízom a magyar fociba, így azt mondom, hogy ránk fér már egy jó eredmény, így jussunk ki, és tegyük meg az első lépést afelé, hogy egy sikeresebb jövő várjon ránk.

2015. máj. 5. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
lehet
2016. márc. 21. 14:15
 9/9 anonim válasza:
És kijutottunk! ;) Sőt,csoportelsőként jutottunk tovább a nyolcaddöntőbe!! Igaz azóta sajnos a belgák elvertek 4:0-ra! De én úgy gondolom, hogy ennek is örülni kell! Ahhoz képest,hogy amit mindenki várt a Magyar válogatottól szerintem felül multák önmagukat! Majd a a 2018-as VB-n megmutatjuk,hogy a magyar foci talán ujjá éled!! Én szurkolok Nekik! :)
2016. júl. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!