Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Most keztem el focizni. És a...

Most keztem el focizni. És a meccseken mindegy hogy milyen fajta cipő van rajtam?

Figyelt kérdés
nem a márkára gondolok, hanem h stoplis,ilyen fajta stoplis vagy nem stoplis
2010. febr. 22. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet nem stoplisban is játszani, csak csúszni fog lehet, de a sípcsontvédo kotelezo
2010. febr. 22. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az időtől függ bármien furi. de a nagyobb focistáknál ezért van három cipő egy a szárazra(gumi gömb talpú) vizes (gumi hernyo de ez még szárazra is jó) nagyon vizes(csavaros), de nekem csak egy hernyotalpasom volt és nem volt probléma, arra viszont figyelj oda hogy egyes osztályok pl megye 2-ben nem lehet csavaros. És sztem a cipőre 10 ezerig nesajnáld a pénzt sokkal tovább tart, 10 fölött azért gondold át. A miskolc környéki vagy akkor van egy elado adi 41 láb fél évet használtam:D
2010. febr. 22. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy, mert serdülőbe még nemlehet fémstoplisba játszani, én javaslom a műanyag stoplisat, az jó nem csúszik, az meg hogy mien fajta azt a pénztárcád szablya meg ( nekem egy ienem van [link] és nagyon jó vele lőni)
2010. febr. 22. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
a sípcsontvédő,sportszár alap anélkül ne menj meccsre,stoplis pedig ajánlott időtől függetlenl,jobban kitudsz vele támasztani így jobbak lesznek a lövések passzok és átadások,sztem vegyél 1 jófajta stoplist amin van garancia is:)
2010. márc. 18. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!