Lehtek profi teniszező?
Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok hetente járok edzésre és nagyon szeretem.Lehet belőlem még profi teniszező,vagy már nagyon késő?2015. ápr. 25. 20:20
1/4 anonim válasza:
A legtöbb profi teniszező nem ilyen korban kezdett el teniszezni,de ha kitartóan eddzesz akkor bármi megtörténhet.;)
2/4 anonim válasza:
Ha kitartóan edzessz és hajlandó vagy az egészségedet kockára téve doppingolni, akkor bármi megtörténhet. De azért egy jobb orvos sem ártana. :D
3/4 anonim válasza:
múltkor volt valami itthoni ifjonc lány a tv-ben,neki a faterja volt az edzője is és azt mondta az öreg,hogy évi 15-20 millió forintba kerül nekik ez az egész.
magántanárok,edzők,sportorvos,utazás a világban a versenyekre.
ha ilyesmi családban élsz,akkor még lehetsz.
4/4 anonim válasza:
Egy profi valóban nem 12 évesen kezdi. De szerintem semmi sem lehetetlen, csak hinned kell benne, és tenned kell érte ahoz hogy elérd azt amit akarsz.Én azt mondom hogy sok sok edzés és látszódlagos eredményed lesz, Sok sikert kívánok az életedben !Kívánom hogy sok sok sikert érj el a teniszben is. Én is szeretek teniszezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!