Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 20éves kor után mennyi az...

20éves kor után mennyi az esély hogy valakiből profi váljon ha az adott sportban nulláról indul?

Figyelt kérdés
arra gondoltam szívesen lennék hivatásos sportoló.főként jégkorong érdekelne abból is főként kapus.kiváló a fizikumom, nagydarab vagyok,magas, jók a reflexeim.tudom a legtöbben 5évesen kezdenek sportolni de engem az elmúlt pár évet leszámítva egyáltalán nem érdekelt.azóta sportolok gyúrok hobbi szinten.van esély?és hogyan,úgy értem foglalkozik ezzel valaki hogyha van tehetségem hozzá hogy csapatba kerülhessek?valami meghallgatás szerűség.
2015. márc. 23. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért az hog ymost te hivatásos sportoló akars zlenni, nagoyn nem 20 évesen kell kitalálni....a jégkorongot nem lehet nulláról kezdeni, általában alig járni emgtnault gyereket már tolják is be korioktatásra, és akkor úgy fut a jégen, mintha a lábából nőtt voln aki a kori, így sok esélyt nem látok, persze ha tudsz rohadt jól korizni, akkor próbáld meg...de ha a korizás se megy, az olyan mintha egy járni sem tudó akarna focizni....

A gyúrás inkább test- és sokszor egokarbantartás, sajnos.... azért egy sport az más.

2015. márc. 23. 22:39
 2/2 A kérdező kommentje:

az megy.de hol kéne elkezdenem? a gyúrás meg gondoltam jó előképzettség mert a jégkorongban nem sokat finomkodnak,ütközéseknél meg jól jön ha egy betonfal szilárdságú,erőteljes az ember.

amúgy lehet máshol ez úgy megy de erre felénk semmi sportlehetőség nem volt régen.a suliban is csak kézilabda volt.szóval ha akartam volna se tudtam volna.az utobbi néhány évben meg semmit nem találtam.

2015. márc. 24. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!