Hogyan lehetek focista?
Sajnos sok lehetőséged már nincs,el kell menned focizni nagyon alacsony osztályba ahol full amatőr szinten megy minden.Ott játszhatsz nagy pályás meccseket szervezett keretek között.Emellett baromi keményen kell edzened önállóan,napi rendszerességgel.Minden téren fejlődnöd kell,hogy a csapatod kimagaslóan legjobb tagja legyél.Ez nem olyan nehéz sok sörhasú,kopaszodó helyi lakos között,de neked ez csak a kezdet.Évről évre feljebb kell lépned egy osztályt,ez is menni fog ha van tehetséged és nem lazsálod el az edzéseket.Ha eljutsz az NB3-ig még 20 éves korod előtt akkor akár még válogatott játékos is lehetsz.Az NB3-ban már nézelődnek a komoly csapatok megfigyelői.Egy-kettőre leigazolhat valamelyik Nb1-es csapat,de ott sem szabad lazítani mert amilyen gyorsan felkerülhetsz olyan gyorsan ki is tehetik a szűrödet.
Alacsony osztályban jóformán csak a szerzett gólokkal lehet kitűnni,ezért mindenképpen támadó poszton szerepelj.Sokan legyintenek a magyar focira,de az NB1-ben már komoly képességek kellenek,ha nincs tehetséged vagy lusta vagy akkor soha nem lesz belőled profi focista.
Sok sikert!Ezt a receptet kövesd.
Ne haragudj,de nem foghatom a kezedet 16 évesen.Sokkal tökösebbnek kell lenni ha meg akarod valósítani az álmaidat.Itt keresgélj.
Válasz ki egy csapatot,utazz oda és beszélj az illetékessel.A csapat nem fog eljönni hozzátok,neked kell odamenned.
tudvalaki segiten 3 osztájos vagyok és lány és 8 éves vagyok én vagyok a egyeten lány aki focizik az osztájban
lehetek énis ojan focista mint egy fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!