Lehetek még profi focista?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, 170 cm 50kg és megye2 u20ban focizok de mindig kezdő vagyok (Előző szezonban 10 meccs alatt 3 gólt rúgtam úgy hogy fél évet kihagytam sérülés miatt).Van még rá esély hogy profi focista legyek? (NB1-2-3)2014. szept. 9. 22:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem sok esély nincs rá. Még ja jó focista lennél is Magyarországon nem valószínű, hogy felfedeznek. De mivel 17 évesen még megye 2-ben focizol, így szerintem esélytelen. 50 kilósan nem tudsz rendesen ütközni sem, és kimagaslóan magas sem vagy. Én megye 1-ben játszottam 3 évet. Úgy 181 centi magas és 79-80 kiló voltam, ami akkor pont ideális volt, jól is ment a játék, de mivel nem kerültem feljebb és mellette tanulni/dolgozni kellett, így abbahagytam.
2/3 anonim válasza:
Először is nagyon alacsony vagy :D Bár még mindig nagyobb vagy, mint Messi :D amúgy attól függ mennyire vagy jó, ha csatár vagy, akkor a góljaid alapján nem, ha védő akkor nem rossz arány.
3/3 A kérdező kommentje:
4 meccset játszottam csatár ként, a többi védekező középpálya (Ez volt tavaly). De most 5 meccs alatt rúgtam 3 gólt jobb oldali középpályás ként.
2014. szept. 16. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!