Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy kell TippMixelni (kezdő)?

Hogy kell TippMixelni (kezdő)?

Figyelt kérdés

Soha nem tippmixeltem de szeretnék elkezdeni meg láttam egy képet [link]

Tényleg lehet ilyen kis téttel ennyit nyerni?

Mert olyat is láttam hogy 5000 ér vett szelvényt és csak 10.000 lehet a nyeremény vagy hogy működik ez, mindent amit csak lehet köszi.(Csak focira szeretnék rakni)

2015. márc. 24. 21:47
 1/2 belapus ***** válasza:

Kezdésnek egy kis olvasnivaló:

[link]

[link]

Az oddsokat ( 3,10; 3,15 stb. ) össze kell szorozni.Az így kapott eredő oddsot ( 290,.. ) pedig meg kell szorozni a megjátszott téttel ( 200 Ft. )

A fenti szelvény csak akkor nyer, ha mind az öt eseményt eltalálja a fogadó.

2015. márc. 25. 08:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Sima fogadáson -> Magyar Szerencsejáték Zrt. 200 ft a minimáltét.

400.000 ft a max nyeremény,amit kifizetnek (ez felett nem is tudod feladni) ,kivéve kombináltba ott nincs felső határ.

Ahány játékos,fogadó annyiféle taktika.

Van aki 200 ft-tal tesz szelvényeket 10-12 meccsel,hogy pár évente bejön egy 200-300.000ft-os nyeremény.

Van aki "tutira megy" és aránylag biztos meccsekkel 1-2 meccsel 2-3x szorzót (odds-ot ) szed össze,ezzel próbálja meg két-háromszorozni a pénzét.

200ft-nál ez valljuk be : 200 ft haszon duplázásnál ,ami pár csomag szotyi,de ha egy ötöst két-háromszorozunk meg ,az már szebb pénz.

Viszont amit én ajánlok : online független fogadóirodák : pl: bet365 -> míg tippmixen összesen heti szinten ~ 260 féle fogadási lehetőség van addig független fogadóirodáknál top ligák meccsein cirka 190 felett van mindig a fogadási lehetőségek száma.

Illetve akkora akciókat tartanak amiket nem lehet kihagyni ,mint hogy fogadj 1-1 meccsre és ha elmegy akkor visszakapod a tétet (értesít a leveles láda az ilyenekről).

2015. márc. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!