Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy képes valaki így tippmixe...

Hogy képes valaki így tippmixelni?

Figyelt kérdés

[link]

És most nem csak erre a szelvényre értem, hanem minden olyanra ahol azt látom, hogy vagy döntetlenre vagy pedig meglepetésre fogadott és nyert párszáz HUF-ból több tízezret.

Oké hogy csak 200Ft-ot tett fel és lehet több ilyen elbukott szelvénye van de sztem így is pluszban jönnek ki az ilyen emberek, de én például soha nem tudtam eldönteni, hogy mikor kell X-re fogadni.

2015. febr. 21. 19:35
 1/4 TallandThin Boy ***** válasza:

Az egyik kommentben csatolt kép alatt leírja egy srác:

[link]

2015. febr. 21. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

mivel a szerencsén múlik, így nem kell tudni eldönteni hogy mire teszel főleg az ilyen 3 esélyes meccseknél.

ha kirakta volna a vesztes szelvényeit is, akkor biztosan nem tetted volna fel ezt a kérdést, mert 100% hogy nincs nagy pluszban... ez mindig így van, hidd el nekem

2015. febr. 21. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Fociban a meccsek kb. 20%-ában "meglepetésszerű", nem várt eredmény születik.

A döntetlen amúgy sem olyan ritka dolog, csak az ember számára a döntetlen az olyan idegen dolog. Ösztönösen valamelyiket győztesnek érezzük. Pedig nem olyan nehéz döntetlent elérni. Ha két azonos teljesítményű csapat találkozik, vagy egy erős védelmű, gyenge támadóerejű csapat játszik, akkor minden esély megvan a döntetlenre.

Persze, ezt sem szabad agyatlanul csinálni, mint ahogy csinálják bizonyos oldalakon. (Aztán nagy büszkén mutogatják, hogy évente 1 nagy szorzójú mixük bejön, az év további 365 napján meg egy sem.)

A meglepetések nagy részét is sejteni lehet. Számomra például nem volt meglepetés, hogy az Atletico kiverte a Realt, de az sem, hogy a Barca 1-1-ezett nemrégiben a Getafe ellen. De hogy ne menjünk messzire, a Paks-Szpari is sejthető volt, hogy szoros meccs lesz.

Hogy mikor kell nem várt eredményre tippelni? Amikor annak a valószínűsége nagyobb, mint az ODDS reciproka. Azaz, ha a kimenetel tényleges valószínűsége (amit persze nem könnyű megtippelni) jelentősen nagyobb, mint amennyinek az oddsmesterek tippelik.

2015. febr. 23. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként #2-vel maximálisan egyetértek. Azt soha nem tudjuk, hogy hány tucat nyeretlen szelvényre jut egy nyertes.
2015. febr. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!