Paxel kérdése:
Félelem a kapuban?
Figyelt kérdés
hónapokkal ez előtt megkértek, hogy álljak be a kapuba minden tesiórán mert látták hogy voltak jó megmozdulásaim a kapuban régebben, de most már akad egy két gyökér aki 4-5 méterről szinte teljes erejéből megküldi a labdát és utána meg szidnak hogy mér fordulok el (mondom azért mer nem akarok kék zöld lenni és ezért inkább azt mondják hogy álljak ki de ha meg kiállok akkor a tanár meg 1-est ad mert nem dolgozok órán. valami tipp hogy mit csináljak az erős közeli labdákkal? szedjem össze magam oké hogy??2015. márc. 23. 19:30
1/3 anonim válasza:
Engem kb. 1 éve kb. ilyen közelségből úgy fejberúgtak, hogy azt hittem ott maradok..., azóta nem szívesen állok kapuba, és jobban is félek a labdától.
2/3 anonim válasza:
én ugyan kézilabda kapus vagyok és nem jöhetnek a 6oson belülre.. de dobtak már orrba labdával úgy, h eleredt az orrom vére. Az meg alap, hogy kék-zöld vagyok, de nem bánom. Amikor a lövés jön, egyáltalán nem a következményekre gondolok, hanem csak arra koncentrálok, hogy kivédjem a lövést. Talán ez segíthet... amúgy meg a kapusok mind őrültek egy kicsit ;) 17/L
3/3 Dorka Elanor válasza:
Engem elsős koromban egy negyedikes hasba rúgott labdával. Azóta félek a labdától de jó kapus vagyok így is. Szerintem mond meg a tanárnak hogy nem akarsz kapus lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!