Csak én vagyok úgy vele, hogy teljesen hidegen hagy mit játszott a Dárdai csapata?
Figyelt kérdés
Nem szurkolok a Herthának, a válogatotthoz meg semmi köze, amit ott elér, mivel ott játszik a Hertha kerete, a válogatott meg csak egy rakat kancsó. A csapból is ez folyik, engem meg annyira hidegen hagy.2015. márc. 20. 23:03
1/3 anonim válasza:
magasról teszek a focira
vb-t eb-t nézek ott még akad néhány élvezhető meccs, magyar foci egy trágya, bajnokok ligája arról szól hogy melyik csapatnak van pénze összevásárolni a legjobb focistákat
szóval ennyi a véleményem róla
2/3 anonim válasza:
Ha annyira hidegen hagy, miert irsz ki kerdest rola? Am engem erdekel minden magyar sportolo teljesitmenye igy Dárdaié is
3/3 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, igazából ennek a Herthának egy teljesen középszerű edzővel is simán bent kellene maradnia a Bundesligában a kerete alapján (Kalou, Heitinga, Schieber). Most azért van felkapva a téma, mert emberemlékezet óta nem volt magyar edző top bajnokságban. Dárdai akkor lesz a szememben egy kb. Sousa-val egyenértékű edző, ha majd kijuttatja a válogatottat az EB-re. Ami valljuk be őszintén, nem egy nagy dolog, látva minden idők leggyengébb román és görög válogatottját és ezt a munkáscsapat észak-ír válogatottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!