Miért van mindenki úgy hasraesve a "nagy" brazil Ronaldótól?
Persze nagy potyaleső volt xD
https://www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ
El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha nincs az a térdsérülése. Zidane-al és Kaká-val összehasonlítani meg hülyeség, hiszen ők középpályások.
A nagy Fenomén háháhááhhá :D egy nagy balf..sz volt, ki nem állhattam, Zidane, Figo, ROnaldinho nyomába sem ért :DDDDD
Müller hamarosan lehagyja a nagy fenoménodat a vb-ken, ha nincs a ronaldo mellett egy jó brazil csapat, semmit nem tudott volna felmutatni. :D egy vicc az egész rajongótábora
Igen, középpályások, de mivel focisták mindannyian, ezért kicsit van közös nevezőjük...
Ilyen alapon az Aranylabda-szavazás is értelmetlen. (Mióta összevonták a FIFA év játékosával, valóban kezd azzá válni.)
Tudod, miért nem lehet téged komolyan venni?:)
Mert ahelyett, hogy egy sima véleményt alkotnál, elkezdesz pocskondiázni itt az egyik válaszodban. Egy ilyen focistát ilyen jelzővel illetni... Kb. mindenki kiröhögne téged, ha ezzel előjönél. Erre mi szükség? Nehéz tisztelni, vagy mi? Nekem ebből az jött le, hogy irigy rá, a sikereire.
Szerencsére nálad szakavatottabbak, és a nagy focisták kb. mind elismerően és tisztelettel beszélnek róla.
Gondolom, ha személyesen megoszthatnád vele a véleményedet, nem lennél ilyen bátor a szavakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!